Hotel i Campofelice di Roccella på Sicilien

Acacia Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Herlige faciliteter for alle aldre og aktivitetsniveauer

Acacia Resort ligger lige ved siden af Fiesta Garden Beach og deler mange faciliteter med det hotel, hotellet ligger i landlige omgivelser mellem Palermo og Cefalu, og er dermed et godt udgangspunkt for at kunne udforske det nordlige Sicilien. Har du planer om at tage på rigtig familieferie på Sicilien er Acacia Resort et rigtigt godt sted, hvor børnene ikke behøver kede sig. Her er rigtigt mange aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

På Acacia Resort kan du vælge mellem fire pools eller stranden

Noget af det bedste ved resortet er den store, frodige have. Her kan du finde en tennisbane og en volleyballbane, og i højsæsonen arrangeres der dagsaktiviteter for de små her. Derudover har resortet ikke færre end fire imponerende swimmingpools, herunder børnepools. De er komplette med terrasser, liggestole og parasoller. Hvis pools ikke lige er dig, befinder du dig heldigvis kun få hundrede meter fra den private strand, hvor en liggestol og en parasol venter på dig.

Terrasserne på resortet får alle service fra baren, så uanset, om du har lyst til en drink eller en espresso, kan du få det dagen og aftenen igennem. I højsæsonen er der underholdning i form af shows i amfiteatret, og der er en minigolfklub, som dine børn vil elske (også åben i de tidlige aftentimer).

Flere forskellige restauranter

Hvad gastronomi angår, er du kommet til rette sted, for her er hele 3 restauranter (1 a la carte og 2 med buffet), som serverer pizzaer, Middelhavs-mad og italiensk mad. Der er masser af valgmuligheder for hele familien. Tre barer gør servicen komplet, og der er en bar på stranden, hvor de også serverer lette snacks for dig. Da der her er All Inclusive er mad og drikke dagen igennem inkluderet. All-inclusive er inklusive drinks.

Læs mere om Acacia Resort

Moderne og komfortable værelser

Acacia Resort har 232 værelser, og sammen med de andre resorts ved siden af, er der i alt 500 værelser på området. Alle værelser er dekoreret med diskrete farver, og er meget rummelige. De er udstyret med komfortable og moderne faciliteter såsom satellit-tv, aircondition, minibar, værdiboks, WiFi, samt faciliteter til at lave te og kaffe, fuldt udstyret badeværelse. Til alle værelses typer hører balkon eller veranda.

Læs om værelserne på Acacia Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map