Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Campofelice di Roccella er en lille nordsiciliansk by med knap 5000 indbyggere. I sig selv har byen ikke så meget at byde på, ud over at der naturligvis er et fornuftigt udbud af butikker, men den har en sjov facon, for den er opbygget i stjerneform med centrum på torvet Piazza Garibaldi. Tæt på centrum ligger stationen Campofelice, og det tager under 40 minutter at køre med toget til Palermo, som absolut er et besøg værd, og vil du til Cefalu, tager det under et kvarter. Byen ligger også tæt på motorvejen, som forbinder Messina og Palermo, så der er gode muligheder for at tage på udflugt.

Området er primært kendt for sin produktionen af appelsiner, tomater og artiskokker og på grund af beliggenheden ved havet, er turismen i området også blevet en vigtig indtægtskilde for byens indbyggere. Byen byder ikke på store monumenter, men der findes vidnesbyrd om arabernes tilstedeværelse for over 1000 år siden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map