Anmeldelser af Grand Hotel Villa San Mauro

 
Grand Hotel Villa San Mauro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Villa San Mauro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Caltagirone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Villa San Mauro

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Villa San Mauro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Villa San Mauro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kjeld og Nina fra København stoppede en nat på på Grand Hotel Villa San Mauro i Caltagirone fra d. 22. til d. 23. marts 2005 med henblik på at se Piazza Armerina. De havde før besøgt Catania og Noto. De skrev efter turen:

En af målene med turen var at besøge den romerske Villa Casale i Piazza Armerina. Og da vi syntes det var for langt at nå den fra Noto, valgte vi at tage en overnatning i det nærliggende Castalgirone på Gran Hotel San Mauro. Dyrt, men rigtigt dejligt hotel i en by, der absolut er nogle timers besøg værd. (Godt råd: undlad at spise middag på hotellet. Vi har spist mange steder i Italien - måltidet her var det dårligste vi nogensinde har fået!) Og hvis man er interesseret i keramik – hvad vi ikke er – er der vist noget i retning af ”keramikkens mekka”. I øvrigt er turen over bjergene fra Noto til Castalgirone noget af det smukkeste, man kan forestille sig!
Og Piazza Armerina er et ”must” når man er på besøg på Sicilien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map