Hotel i Borgo San Gregorio på Sicilien

Villa Mercadante

 
Villa Mercadante er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mercadante er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Il Mercadante ligger gemt blandt fiskerhusene og den frodige vegetation få skridt fra havet og stranden i det lille fiskerleje Borgo San Gregorio.

Villaen er blevet gennemrenoveret i 2007. Der er et dejligt og forfriskende svømmebassin i den tropiske have, så du kan bade uanset bølgerne ved den gode strand, som ligger 50 meter herfra. I villaens nederste etage finder du et lille og hyggeligt trattoria, altså et spisested, hvor Nino står for tilberedning af fiske- og grøntsagersspecialiteter. Vinudvalget er ikke imponerende stort, men tilstrækkeligt, og man kan nyde de våde og solide genstande på den flotte terrasse under palmerne.

Læs mere om Villa Mercadante

Villaens 1. sal og 2. sal indeholder henholdsvis et dobbeltværelse med dobbeltseng, eget badeværelse med toilet og bruser samt overdækket terrasse med havudsigt, og et familieværelse bestående af en lille stue, et badeværelse med toilet og bruser samt to soverum der har udgang til en stor fælles balkon med havudsigt. Hvis du vil solbade er balkonerne ikke velegnede... men de er gode til at sidde og slappe af på, med et kig over det blå hav. Begge værelser har aircondition og fjernsyn.

Ophold her anbefales til alle, der er på jagt efter en hyggelig og autentisk stemning. Du skal være opmærksom på, at der ikke er elevator i villaen og at en del af den autentiske stemning - især fra midten af juli til slutning af august - er det lidt kaotiske og højlydte miljø, som præger de fleste strande og strandpromenader, når italienerne selv invaderer dem.

Skjul teksten
 
 
search map