Anmeldelser af Terrazza sul Mare

 
Terrazza sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Terrazza sul Mare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza sul Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Endnu en dejlig ferie i san Gregorio

Lejligheden ligger skønt i en lille fiskerby hvor der er meget få turister. Lejligheden har fået nyt køkken og nye senge og vi havde endnu en skøn ferie. I byen ligger der to super restauranter og på vejen til Capo D'Orlando ligger der en super fiske restaurant som ligeledes laver fantastiske pizzaer over åben ild.

Anbefaling til kommende gæster

I Borgo er der gode indkøbsmuligheder hvis man ønsker at lave mad selv. Der findes desuden en fantastisk cafe med super lækre is.

Terrazza sul Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Stille og uden turister og med smuk udsigt
 
Selve indkvarteringen på Terrazza sul Mare
Toværelseslejlighed (1. sal med terrasse med havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Terrazza sul Mare

Terrazza sul Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza sul Mare
Toværelseslejlighed (1. sal med terrasse med havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Majken og rejsefælle fra Jyllinge boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi har haft endnu en helt fantastisk ferie på Sicilien og vi er klar til at booke endnu en tur med In-Italia.
Her en lille beskrivelse af vores oplevelser:
Vi ankom med fly fra Rom idet vi i hast måtte finde nye flybilletter efter Cimber gik konkurs.
Turen fra Rom til Sicilien tog ca 10 timer men det var en super flot tur, skønt der er en del vejarbejde.
Vi ankom til La Collina kl. ca 22.30 hvor Sergio og hele familien tog imod og tilbød at lave en pastaret til os. La Collina er et skønt sted med en pragtfuld udsigt, hyggelige værelser, lækker mad og en fantastisk hyggelig familie. Vi opholdt os 14 dage på La Collina sidste år og vi har glædet os hele vinteren til at komme tilbage.
La Collina ligger et godt stykke oppe i bjergene, så man skal være indstillet på en køretur på 40 min. hvis man vil på stranden i Copo d'Orlando. Fra San Marco og frem til La Collina foregår opstigningen af en grussti med serpentinersving igennem en skovstrækning, men har man mod på turen bliver man belønnet med et lille smukt paradis med ro og tid til fordybelse. Det er utroligt smukt at sidde i stilheden og spise sin aftensmad, se månen stå op bag bjergene imens hyrden henter sine får og geder hjem. Pastaretterne bliver serveret med den hjemmelavede røgede ricottaost og familiens egen hjemmelavede tomatsauce. Tomatbasen laves en gang årligt ved et familieevent, når de solmodne tomater er bedst.
Efter et par hyggelige dage hos Sergio kørte vi videre til Borgo San Gregorio hvor vi havde lejet en fantastisk lejlighed i 14 dage.
Stranden i Borgo San Gregorio er helt fantastisk og vi har haft 14 super gode dage. Helt klart en ferie vi ikke ville hjem fra. San Gregorio er dejlig fri for turister, så søger man efter det autentiske Italien så finder man det helt klart her. Selv i juli måneden kan man ligge næsten ugeneret på stranden. Der ligger måske 10-15 andre par og i dagtimerne fra 12 til 15 var vi næsten alene på stranden.
Hver morgen kl. ca. 8.30 dytter bageren lige neden for altanen, og den næste times tid kommer han trillende forbi med friskbaft brød med jævne mellemrum. Dagens brød og en croissant kostede ca 1,7 Euro ialt.
Ca. 5 km fra lejligheden ved Brodo ligger et stort supermarked med stort udvalg i frisk kød, fisk og grøntsager. I byen ligger der en lille hyggelig restaurant Matteo som vi spiste hos næsten dagligt. Maden er fantastisk, autentisk, med masser af fisk og skaldyr, pastaretter og pizza lavet over åben ild. Betjeningen er hyggelig og prisniveauet er super. Deres lemonsorbet, serveret i en kæmpe udhulet citron, er fantastisk og stærkt vanedannende.
Byen er mest velegnet hvis man har en bil og hvis man fravælger turistede områder med de fordele og ulemper det giver i form af mange mennesker, diskoteker og nattesjov og stort udvalg af spisesteder. Borgo San Gregorio er ro og hygge, krystalklart vand, grusstrand, solopgang med små fiskebåde der kommer hjem med dagens fangst. Der bades og hygges på stranden dagligt helt til kl. ca 20.30 hvor solen går ned bag bjergene. Byens berømte hotel og restaurant "skildpadden" kan vi ikke anbefale. Betjeningen og maden her var ringe men prisen dobbelt op i forhold til Matteo. Vi er klar til at bestille igen til næste år. Samme tid, samme sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og Henrik fra København boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 7. til d. 14. september 2011. De kom fra Vucano Ø, hvor de boede på Hotel Orsa Maggiore, og de fortsatte deres rejse mod Castellammare del Golfo:

Borgo San Gregorio var også dejlig - (der var meget, meget stille), godt vi havde cykler, for uden bil er der langt til at handle ind. Kysten er et kapitel for sig - naturstrande, klipper og frisk bjergvand i de mange brusere, gør at man hele tiden har det behageligt, når saltet kan skylles af kroppen. Et besøg i Naso kan virkelig også anbefales. Fra havnen i Gregorio, som jo er Capo D`Orlando´s havn tog vi en sejltur til Stromboli og Panarea. Det var en kæmpeoplevelse (vi så delfiner) og kan stærkt anbefales. Det inspirerede os i hvert fald til at vi kunne tænke os at bo 3 dage på Stromboli. Billetterne købte vi inde i Capo D'Orlando (kan ikke huske navnet på bureauet). [...]

Udover dette må vi sige, at al den offentlige trafik vi benyttede os af, stort set gik til tiden, både skibe, tog og busser, så for os uden kørekort, har der ikke været transportproblemer. Det er ikke sidste gang turen går til Sicilien. Vi vil også gerne en gang besøge Cefalu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Birthe og mand fra Aarhus C boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 23. til d. 30. august 2010.

Vores lejlighed I Borgo San Gregorio var rigtig god, den havde en fantastik terrasse med dejlig udsigt over vandet og i skygge fra kl 9 og resten af dagen. Den lå rigtigt godt for stranden, byen havde en fin størrelse med et pitzaria og en restaurant på hotellet længere nede af gaden og meget tæt på den større by Cap Orlando (15 min. gang af en smuk strand vej). Lejligheden havde en god størrelse for 2 personer, men jeg ville helst ikke være 4, idet man skulle igennem soveværelset for at komme ud på toilettet. Carlos som vi kontaktede var meget venlig og imødekommende og talte et fint forståeligt engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og venner fra Frederiksberg C boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har haft en pragtfuld ferie og satser på, at tage 3 - 4 uger i september/oktober 2011...... naturligvis igen i Borgo San Gregorio. Tak for udsøgt behandling både af jer, men også af Carlos.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Rikke Alma og hendes rejsefælle fra København K boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 18. til d. 25. juni 2007.

Vi synes, det er et dejligt roligt område, som nok egner sig bedst til at være familie eller par, da der ikke sker vildt meget om aftenen. Lejligheden var helt fin og dejlig stor, vi nød naturligvis især terassen. Jeg tror ikke, det er så god en idé at tage afsted uden bil, som vi gjorde, det er simpelthen for besværligt med tog især, når man ikke kan tale italiensk og derfor ikke forstå køreplan eller forklaringer fra togpersonalet. Det gik fint nok med toget, men det gjorde os ret usikre, at vi for eksempel ikke vidste hvor tidligt, vi skulle tage afsted for at nå flyveren hjem. Slutteligt var vi meget glade for, at Carlos var så hjælpsom og venlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map