Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Terrazza sul Mare

 
Terrazza sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza sul Mare ligger tæt på vandet i Borgo San Gregorio midt mellem Ristorante La Tartaruga og det mere traditionelle Pizzeria da Matteo. Foran huset ligger vejen, som fører til Capo d'Orlando, men som er meget lidt trafikeret med undtagelse af slutningen af juli og hele august måned.

Strand lige uden for døren

På den anden side af vejen ligger den gode strand, hvor man kan se de lokale fiskere sejle ud og vende tilbage med dagens fangst. Bag ved huset løber togbanen, der dog ligger højere end husets tag. Støjen er derfor mere dæmpet end i andre dele af byen. Man skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget passerer (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Læs mere om Terrazza sul Mare

Toværelseslejlighed med 2 / 3 sovepladser (1. sal med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden ligger på første sal og har indgang ad en udendørstrappe fra bagsiden af huset, hvor der også er en lille altan. Den består af indgang, soveværelse med dobbeltseng og tilhørende badeværelse med toilet og brusekabine, rummelig opholdsstue med køkken (fire gasblus og ovn), spisebord, sofa og sovesofa til en person, som kan benyttes mod betaling af tillæg, og fjernsyn samt aircondition. Fra stuen har man udgang til stor balkon med bord, stole og parasol, hvor man kan nyde udsigten over havet med et glas i hånden eller under måltiderne.

Skjul teksten
 
 
search map