Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Terrazza sul Mare

 
Terrazza sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza sul Mare ligger tæt på vandet i Borgo San Gregorio midt mellem Ristorante La Tartaruga og det mere traditionelle Pizzeria da Matteo. Foran huset ligger vejen, som fører til Capo d'Orlando, men som er meget lidt trafikeret med undtagelse af slutningen af juli og hele august måned.

Strand lige uden for døren

På den anden side af vejen ligger den gode strand, hvor man kan se de lokale fiskere sejle ud og vende tilbage med dagens fangst. Bag ved huset løber togbanen, der dog ligger højere end husets tag. Støjen er derfor mere dæmpet end i andre dele af byen. Man skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget passerer (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Læs mere om Terrazza sul Mare

Toværelseslejlighed med 2 / 3 sovepladser (1. sal med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden ligger på første sal og har indgang ad en udendørstrappe fra bagsiden af huset, hvor der også er en lille altan. Den består af indgang, soveværelse med dobbeltseng og tilhørende badeværelse med toilet og brusekabine, rummelig opholdsstue med køkken (fire gasblus og ovn), spisebord, sofa og sovesofa til en person, som kan benyttes mod betaling af tillæg, og fjernsyn samt aircondition. Fra stuen har man udgang til stor balkon med bord, stole og parasol, hvor man kan nyde udsigten over havet med et glas i hånden eller under måltiderne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Terrazza sul Mare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza sul Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza sul Mare

Endnu en dejlig ferie i san Gregorio

Lejligheden ligger skønt i en lille fiskerby hvor der er meget få turister. Lejligheden har fået nyt køkken og nye senge og vi havde endnu en skøn ferie. I byen ligger der to super restauranter og på vejen til Capo D'Orlando ligger der en super fiske restaurant som ligeledes laver fantastiske pizzaer over åben ild.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza sul Mare

Læs mere

Majken og rejsefælle fra Jyllinge boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi har haft endnu en helt fantastisk ferie på Sicilien og vi er klar til at booke endnu en tur med In-Italia.
Her en lille beskrivelse af vores oplevelser:
Vi ankom med fly fra Rom idet vi i hast måtte finde nye flybilletter efter Cimber gik konkurs.
Turen fra Rom til Sicilien tog ca 10 timer men det var en super flot tur, skønt der er en del vejarbejde.
Vi ankom til La Collina kl. ca 22.30 hvor Sergio og hele familien tog imod og tilbød at lave en pastaret til os. La Collina er et skønt sted med en pragtfuld udsigt, hyggelige værelser, lækker mad og en fantastisk hyggelig familie. Vi opholdt os 14 dage på La Collina sidste år og vi har glædet os hele vinteren til at komme tilbage.
La Collina ligger et godt stykke oppe i bjergene, så man skal være indstillet på en køretur på 40 min. hvis man vil på stranden i Copo d'Orlando. Fra San Marco og frem til La Collina foregår opstigningen af en grussti med serpentinersving igennem en skovstrækning, men har man mod på turen bliver man belønnet med et lille smukt paradis med ro og tid til fordybelse. Det er utroligt smukt at sidde i stilheden og spise sin aftensmad, se månen stå op bag bjergene imens hyrden henter sine får og geder hjem. Pastaretterne bliver serveret med den hjemmelavede røgede ricottaost og familiens egen hjemmelavede tomatsauce. Tomatbasen laves en gang årligt ved et familieevent, når de solmodne tomater er bedst.
Efter et par hyggelige dage hos Sergio kørte vi videre til Borgo San Gregorio hvor vi havde lejet en fantastisk lejlighed i 14 dage.
Stranden i Borgo San Gregorio er helt fantastisk og vi har haft 14 super gode dage. Helt klart en ferie vi ikke ville hjem fra. San Gregorio er dejlig fri for turister, så søger man efter det autentiske Italien så finder man det helt klart her. Selv i juli måneden kan man ligge næsten ugeneret på stranden. Der ligger måske 10-15 andre par og i dagtimerne fra 12 til 15 var vi næsten alene på stranden.
Hver morgen kl. ca. 8.30 dytter bageren lige neden for altanen, og den næste times tid kommer han trillende forbi med friskbaft brød med jævne mellemrum. Dagens brød og en croissant kostede ca 1,7 Euro ialt.
Ca. 5 km fra lejligheden ved Brodo ligger et stort supermarked med stort udvalg i frisk kød, fisk og grøntsager. I byen ligger der en lille hyggelig restaurant Matteo som vi spiste hos næsten dagligt. Maden er fantastisk, autentisk, med masser af fisk og skaldyr, pastaretter og pizza lavet over åben ild. Betjeningen er hyggelig og prisniveauet er super. Deres lemonsorbet, serveret i en kæmpe udhulet citron, er fantastisk og stærkt vanedannende.
Byen er mest velegnet hvis man har en bil og hvis man fravælger turistede områder med de fordele og ulemper det giver i form af mange mennesker, diskoteker og nattesjov og stort udvalg af spisesteder. Borgo San Gregorio er ro og hygge, krystalklart vand, grusstrand, solopgang med små fiskebåde der kommer hjem med dagens fangst. Der bades og hygges på stranden dagligt helt til kl. ca 20.30 hvor solen går ned bag bjergene. Byens berømte hotel og restaurant "skildpadden" kan vi ikke anbefale. Betjeningen og maden her var ringe men prisen dobbelt op i forhold til Matteo. Vi er klar til at bestille igen til næste år. Samme tid, samme sted.

Læs mere

Pia og Henrik fra København boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 7. til d. 14. september 2011. De kom fra Vucano Ø, hvor de boede på Hotel Orsa Maggiore, og de fortsatte deres rejse mod Castellammare del Golfo:

Borgo San Gregorio var også dejlig - (der var meget, meget stille), godt vi havde cykler, for uden bil er der langt til at handle ind. Kysten er et kapitel for sig - naturstrande, klipper og frisk bjergvand i de mange brusere, gør at man hele tiden har det behageligt, når saltet kan skylles af kroppen. Et besøg i Naso kan virkelig også anbefales. Fra havnen i Gregorio, som jo er Capo D`Orlando´s havn tog vi en sejltur til Stromboli og Panarea. Det var en kæmpeoplevelse (vi så delfiner) og kan stærkt anbefales. Det inspirerede os i hvert fald til at vi kunne tænke os at bo 3 dage på Stromboli. Billetterne købte vi inde i Capo D'Orlando (kan ikke huske navnet på bureauet). [...]

Udover dette må vi sige, at al den offentlige trafik vi benyttede os af, stort set gik til tiden, både skibe, tog og busser, så for os uden kørekort, har der ikke været transportproblemer. Det er ikke sidste gang turen går til Sicilien. Vi vil også gerne en gang besøge Cefalu.

Læs mere

Birthe og mand fra Aarhus C boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 23. til d. 30. august 2010.

Vores lejlighed I Borgo San Gregorio var rigtig god, den havde en fantastik terrasse med dejlig udsigt over vandet og i skygge fra kl 9 og resten af dagen. Den lå rigtigt godt for stranden, byen havde en fin størrelse med et pitzaria og en restaurant på hotellet længere nede af gaden og meget tæt på den større by Cap Orlando (15 min. gang af en smuk strand vej). Lejligheden havde en god størrelse for 2 personer, men jeg ville helst ikke være 4, idet man skulle igennem soveværelset for at komme ud på toilettet. Carlos som vi kontaktede var meget venlig og imødekommende og talte et fint forståeligt engelsk.

Læs mere

Hanne og venner fra Frederiksberg C boede på Terrazza sul Mare i Borgo San Gregorio fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har haft en pragtfuld ferie og satser på, at tage 3 - 4 uger i september/oktober 2011...... naturligvis igen i Borgo San Gregorio. Tak for udsøgt behandling både af jer, men også af Carlos.

Læs mere
 
search map