Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Terrazza La Perla

Lejligheden ligger øverst i det gule hus i midten
 
Terrazza La Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza La Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du ud til det lille torv i Borgo San Gregorio, et lille fiskerleje på Siciliens nordkyst. Lige over for huset ligger en dejlig strand, og udsigten rækker helt ud til de Æoliske Øer. På de klareste dage kan du se vulkanen Stromboli bag ved øerne Lipari og Vulcano. Du kan også nyde udsigten fra de to nærliggende restauranter: den ene lige rundt om hjørnet (Da Matteo), den anden ca. 100 meter væk (La Tartaruga).

Ferielejlighed med hele tre terrasser til 2 personer

Vælger du denne ferielejlighed, så er det ikke for at sidde indendørs. Du kommer ind fra vejen bag ved huset, hvor du finder en stor overdækket terrasse med grønne planter og masser af plads til at hvile i skyggen. Når du kommer ind i selve lejligheden, kan du vælge at gå ud på den anden side til to andre terrasser, begge med havudsigt. Alt dette til de to rejsende, der deler dobbeltseng.

Læs mere om Terrazza La Perla

Togbane bag ved huset og togstation i nabobyen

Bag ved husene kører jernbanen mellem Palermo og Messina, så man skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget passerer (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den. Der er ingen station i selve Borgo San Gregorio - du skal hen til Capo d'Orlando (2 km) for et tage toget eller købe ind.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Der er tale om en studiolejlighed som indeholder soveafdeling med dobbeltseng adskilt med gardin fra opholdsafdelingen, hvor vi finder køkkenhjørne med spisebord og en lille sofa. Lejligheden har badeværelse med toilet og en meget lille brusekabine. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og aircondition. Desuden deler den vaskemaskine (på fælles terrasse på første sal) med Appartamento Conchiglia og Casa Stella Marina.

Skjul teksten
 
 
search map