Anmeldelser af Studio Anemone

 
Studio Anemone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Studio Anemone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Studio Anemone

Læs personlige anmeldelser af Studio Anemone som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Studio Anemone. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mikkel og rejseledsager fra Århus N boede på Studio Anemone i Borgo San Gregorio fra d. 4. til d. 11. juli 2008.

Vi var i Borgo San Gregorio i juli og boede i Studio Anemone. Vi var vældig godt tilfredse med boligen og stedet. Selvom boligen var jeres billigste på det sted, var det helt tilstrækkelig til vores behov og rigelig stor til to. God valuta for pengene ! Carlos Vinci som tog imod os i Borgo San Gregorio var meget behjælpsom og imødekommende på trods af vores sene ankomst kl.02:30 selvom vi skulle have været der kl. 02:00. Han talte tilstrækkeligt engelsk.

Lige ved siden af vores bolig i stuen boede der en italiensk fiskerfamilie, hvilket var meget hyggeligt, og de var vældig flinke. De var for det meste travlt optaget af at ordne fiskenet lige udenfor, ude at fiske (tidligt om morgenen), sælge fisk eller spise. Den meget korte afstand til vandet (60 m) gjorde det nemt at få en morgensvømmetur. Stranden er ikke så børnevenlig lige hvor vi boede, da det meget hurtigt bliver dybt. Der er rigeligt med klipper i vandet langs stranden hvilket gør det mere interessant at dykke/snorkle lidt rundt.

Selvom om boligen i stuen ligger lige ved vejen og der er bilparkering langs denne, var det ikke noget der generede os voldsomt, det gav bare lidt aktivitet i gaden med folk der kom og gik. Der er meget få udlændinge og mest italienske turister. Der var rimelig aktivitet på stranden i løbet af dagen, men om aftenen er der ganske stille i byen, og man kan nyde det på den lille terrasse med bord og stole lige uden for boligen. Jernbanen der går lige bag Borgo San Gregorio er overhovedet ikke generende selvom I nævner den på jeres hjemmeside. Vi lagde kun få gange mærke til at der faktisk kørte et tog forbi, og det gav ikke meget støj. Den nærliggende by, Capo d'Orlando var meget behagelig og overhovedet ikke overrendt. Dersom man næsten ikke kan købe nogen ting i Borgo San Gregorio er det en god ide at købe rigeligt ind hvis man er i Capo d'Orlando. Køkken og bad fungerede fint. Der var rigeligt med køkkenudstyr (bortset fra gode køkkenknive) til at man kunne lave mad på det glimrende gaskomfur.

For folk der vil have de rigtig gode lokale madoplevelser bør checke Politikens Rejsebøger " Mad & Vin: Sicilien" (af Alfredo Tesio), specielt de specielt udvalgte restauranter i den nærliggende og smukke Nebrodi national park. Det gjorde vi, og det kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map