Anmeldelser af Pescaturismo Mare d'Amare

 
Pescaturismo Mare d'Amare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pescaturismo Mare d'Amare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Pescaturismo Mare d'Amare

Læs personlige anmeldelser af Pescaturismo Mare d'Amare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pescaturismo Mare d'Amare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lilli og Lars fra Roskilde boede på Pescaturismo Mare d'Amare i Borgo San Gregorio fra d. 10. til d. 17. oktober 2004.

En skøn tur. God lejlihed og atsmofære. Alt i top. Eneste tips til andre rejsende kan være at der ikke er nogen taxaer i byen, det er nødvendigt at have bestilt transport fra banen til lejlighed i forvejen. Kontaktede Carlos. Et sted vi anbefaler til venner og nok vil vende tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og Kaj fra Esbjerg boede på Pescaturismo Mare d'Amare i Borgo San Gregorio fra d. 11. til d. 18. september 2004.

I har skrevet til os for at høre om vores ferie til Sicilien, nærmere betegnet Borgo San Gregorio. Vi havde en kanontur og de 2 første dage gik vi rundt og sagde wau..................... hele tiden. Lejligheden var perfekt til 2 mennesker og bare udsigten fra vores terasse var hele turen værd. Vi havde 28-30 grader hver dag (men det kan vi vel ikke takke jer for). Da ingen af os har kørekort, skal det lige nævnes at det var nemt at komme til Borgo San Gregorio med den offentlige transport fra Palermo. Vi lejede et par cykler af Carlos og cyklede lidt rundt i omegnen, hvor vi fandt en lille bar med den smukkeste udsigt, den ligger på vejen fra Borgo til Brolo lige oven for bakken og 500 meter frem. Vi synes at Carlos talte meget godt engelsk og han var meget venlig og hjælpsom, han kørte os bl.a til toget den sidste dag. Vi var på en guidet tur til Etna og Etna skal bare opleves når du er på Sicilien, det er meget specielt. På turen hjem fra Etna, var vi i Taormina, som også er meget smuk og ligger perfekt. Men vi var alligevel glade for at komme "hjem" til Borgo igen. Vi oplevede mange positive og venlige sicilianere, selv om vi ikke kan tale italiensk og de ikke kan tale engelsk, prøvede de så godt de kunne.
Det skal lige nævnes at Pizzaria de Matteo laver de mest vidunderlige pizzaer, de kan varmt anbefales.
Det er ikke sidste gang vi har været på Sicilien, så vi vender nok frygtelig tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle & Jonas og fra Frederiksberg boede på Alloggio Corallo i Borgo San Gregorio fra d. 27. juni til d. 4. juli 2004.

Borgo San Gregorio var perfekt - stille og roligt og ikke tursitet. Her var der rig mulighed for afslapning og stadigvæk mulighed for at se en masse med alle de seværdigheder, der var i nærheden. Vi har allerede anbefalet stedet til flere. Lejligheden var fin, og vi havde meget glæde af den lille terasse ud til torvet, hvor vi kunne sidde og nyde udsigten til stranden. Carlos var meget behjælpelig og havde masser af tips til seværdigheder m.m. i området! Vi kan også klart anbefale en ny restaurant, som åbnede lige før vi kom til Borgo San Gregorio, som hedder "Villa Bagnoli". Det var fantastisk mad og super service til yderst rimelige priser. Det ligger kun ca. 200 meter fra Carlos.

Vi kørte en dag i bil til Palermo, men det kan ikke anbefales. Motorvejen dertil er ikke helt færdig hvorfor en stor del af vejen er små bjergveje og det tager tid. Desuden er trafikken kaos i Palermo, og det er ganske enkelt umuligt at finde en parkeringsplads, så vi ærgede os lidt over, at vi ikke havde taget toget i stedet. Vi besøgte også de Lipariske øer - Volcano og Lipari (med færge fra Milazzo). Det var en stor oplevelse!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Janne og Niels besøgte Borgo San Gregorio, hvor de boede på ALloggio Corallo, i juni 2004

Det var en dejlig tur. Først og fremmest klappede alt det, som In-Italia havde arrangeret for os, helt perfekt. Vi var ventede og velkomne dels hos e@sy biludlejning, dels hos Carlos Vinci i San Gregorio og dels i Palermo på Villa d'Amato.

Vi fandt let frem til San Gregorio. Det vanskeligste ved hele første dags biltur var at komme fra lufthavnen og forbi Palermo. Forsigtigt kørte vi i inderste vognbane, hvilket gik meget godt så længe vi var på selve motorvejen. Men da vi kom ind på ringgaden rundt om Palermo, blev de to vognspor fyldt op med 4 eller 5 biler ved siden af hinanden, scootere ind i mellem. Man skulle passe på biler fra alle sider - UHA. På turen tilbage brugte vi en anden taktik - nemlig at køre i fuld fart helt ude i venstre side - så skal man kun passe på dem der kommer fra højre. Det gik meget bedre. I det hele taget er Siciliansk trafikkultur et kapitel helt for sig selv. Vi slap dog uden skrammer på bilen. Et godt råd til danskere, der selv vil køre bil på Sicilien er at bruge motorvejene så meget som muligt. En genvej over de forrevne - ganske vist smukke - bjerge kan kun gøres med en gennemsnitsfart på ca. 30 - 35 km. i timen. Til en by, som i luftlinje kun ligger 2 - 3 km væk, skal der måske køres 10 til 15 km. Sicilien har samme størrelse som Jylland, men der stopper sammenligningen også.

Carlos Vinci er en meget venlig mand og hans lejligheder ligger pragtfuldt. Billeder og beskrivelser på jeres hjemmeside er tæt på virkeligheden. Kun kører toget fra klokken 6 om morgenen til 23 om aftenen med et enkelt nattog på et tidspunkt efter midnat. Det stopper altså ikke kl. 21som anført i jeres beskrivelse. Vi hørte selvfølgelig toget, men følte os ikke generet af det.

Livet på torvet, vejen og stranden nød vi fra altanen det meste af dagen, når vi var hjemme. Der skete mere på 14 dage, end der sker på et helt år her på vores vej i Ølstykke. Det er klart at knallerter og biler kunne høres, men igen, ikke noget der generede os. Der kom Carabinieri forbi 10 gange om dagen, piger i små bikinier og deres kærester gik hånd i hånd og familier med børn lå på stranden under deres parasoller hele dagen. Fiskerne satte både ud og kom hjem med fangsten. Fiskeren nede på hjørnet solgte fisk fra gadedøren. En stor kutter sejlede helt op på stranden og hentede tejner til langusterfiskeri.Gæsterne på Restaurant Mateo kom og gik. Udenlandske turister var der ikke mange af og derfor kan de lokale heller ikke tale meget andet end italiensk, så det er godt at kunne lidt - det åbner mange hjerter og døre. Carlos og hans datter taler dog en lille smule engelsk.

Vi hilste på torvets beboere på det bedste italienske vi havde lært og snart havde vi en ven, som en dag gav os friske citroner fra sin have. Da vi dagen efter roste og takkede for citronerne fik vi ikke lov at gå før vi havde fået seks mere. Vi pressede dem og drak dem med isterninger og mineralvand. Det var dejligt i varmen. Idet hele taget er folk utroligt søde. I Palermo fik vi en pose tomater fordi vi var danskere og snakkede lidt fodbold med en mand der solgte spinat og tomater ved vejen - han ville ikke have penge. I San Marco d'Alunzio kørte en lokal kvinde og hendes datter en omvej for at vise os en restaurant vi spurgte efter. En anden aften, hvor det regnede kørte en tjener os hjem fra den restaurant hvorpå vi spiste i Capo d'Orlando.

Stranden ved San Gregorio er pragtfuld, med rent vand, som bliver meget hurtigt dybt. Små børn kan ikke gå ud i vandet alene, det er alt for farligt. Stranden består af groft grus og små runde sten. San Gregorio ligger i en bugt og der er derfor relativt læ så bølgerne på stranden ikke bliver så voldsomme, selv i stærk vind.

Det er klart at vi besøgte nogle af alle de mange historiske seværdigheder, som Sicilien er så rig på. Det ene mere rigt, imponerende eller storslået end det andet. Der noget fra enhver tidsalder og for enhver smag.

Jo - det var en god ferie, hvor vi nød hver eneste dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Hanne og familie fra Hellerup boede på Studio Anemone fra d. 7. til d. 16. juli 2003. Hun meddelte efter rejsen:

Vi havde et dejligt ophold på Sicilien og var ovenud tilfreds med både lejlighed og området. Mere specifikt, er her svar på jeres spørgsmål:
1) Har I været glade for byen og området? Ja, meget begejstrede for begge. Vi søgte - og fik - en by, der er lokal og med kun få andre turister. Nød at vi kunne tage til Capo d'Orlando, hvor vi benyttede os af butikker, restauranter og det liv, man finder dér. Området var smukt og dejligt frodigt til trods for den tørre årstid.
2) Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Lejligheden indfriede helt bestemt vores forventninger. Den var ren og pæn og havde de faciliteter, vi havde brug for. Vi havde måske nok foretrukket en lejlighed på 1. eller 2. sal, men nød at være på siden ud mod pladsen. Toget generede os ikke.
3) Har I tips til de næstekommende? Det er vigtigt at ankomme i god tid. Vi fløj til Catania og det tog os godt et par timer at komme frem til Borgo S. Gregorio. Man skal ikke undervurdere afstandene (vi droppede f.ex. Palermo da vi kunne se, det ville tage lang tid i transport frem og tilbage). Sørg for at booke bil hjemmefra (vi var meget glade for at have gjort det og indså man ikke kan komme langt uden en bil). Vær obs på, at der ikke tales engelsk og at der er meget varmt i juli måned.
4) Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Vi har været meget glade for den service, vi har fået fra jer (rådgivning før rejse samt på stedet) og fra Carlos Vinci. Man kan sagtens vise fotos af lejligheden på sitet (man kan foranlediges til at tro, at den ikke er værd at vise frem, hvis man undlader at vise fotos).
Vi vender evt. tilbage med en kort beskrivelse af opholdet, som I naturligvis vil være velkommen til at lægge ud på sitet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og familie med 3 børn tilbragte to uger på Casa Stella Marina (tidl. Pescaturismo Mare d'Amare) fra d. 21. juni til d. 5. juli 2003. Hun skrev om stedet:

Takket være Berlingske Tidende og Lufthansa kunne vi i år lade bilen stå i carporten og kommer længere væk hjemmefra end vanligt (vi havde vundet flybilletter til hele familien = mor, far og 3 børn på 3,6 og 10 år). Vi tilbragte 2 dejlige og meget varme uger i Borgo San Gregorio. Vi har gennem årene ferieret meget i Italien, men det er sjældent, at vi har boet så lokalt som her. Hvilken fornøjelse at side på altanen om aftenerne, efter at børnene var lagt i seng, og betragte livet på den lille plads, vejen og restauranten. Det var skønt at kunne bruge sit italienske, da det er "sproget" i området. Det er så irriterende, når man i Norditalien på sit bedste italiensk (som efterhånden er ganske godt) gør, hvad man kan for at gøre sig forståelig, og så bliver der svaret på tysk !!! Men selv når den ikke italiensktalende del af familien var alene på indkøb, oplevede de en meget venlig og imødekommende befolkning, som gjorde, hvad de kunne for at forstå deres sparsomme italienske brokker og fingersprog. Kommer man i sommerhalvåret, kan det anbefales, at køre af motorvejen fra Catania, dreje af ved Fiumefredda og køre ad landevejen over Randazzo og Ucria. En fantastisk smuk tur. Husk dog køresygepiller til børn og andre svage sjæle.
Stranden var alle tiders. Den første uge var havet meget stille med helt klart vand og rige muligheder for snorkling tæt ved land. Vi så både flotte fisk, snegle, muslinger, søpindsvin og en enkelt blæksprutte. Den anden uge var der store bølger, som børnene kunne boltre sig i, bortset fra en enkelt dag, hvor der var badeforbud. Der er temmelig langt fra A til B på Sicilien, så det blev ikke til så forfærdeligt mange ture. Vi var dog en tur på Etna. Det gav turen en særlig dimension, at "Piazzale Provinziale", som vi kørte efter og havde svært ved at finde, viste sig, at være blevet begravet under lavamasserne under efterårets udbrud i 2002 !!! Det kan anbefales at køre til Linguaglossa og derefter mod Etna Nord, hvor vi tog "specialbussen" med guidet gåtur op til krateret.
Nebrodi Nationalparken kan også varmt anbefales. Vi køret gennem på en søndagstur. Der er rig mulighed for vandreture. Pas dog på Monte Soro - det er militært område, så den fantastiske udsigt fra toppen er ikke tilgængelig pga afspærringer og høje master !!! Vi skulle også have været en tur ud til øerne. Planen var Salina + Strompoli "by nigth", men de arrangerede ture gennem bureauerne i Capo d´Orlando er dyre (> 200 Euro for os 5, incl. børnerabatter), så vi besluttede os for en mindre dyr dagtur, som imidlertid blev aflyst pga dårligt vejr på havet - men så har vi da en undskyldning for at tage tilbage. I stedet tog vi til Tindari. En betydeligt mere interessant tur end vi havde forestillet os. Specielt kirken er meget flot med nogle smukke glasmosaikker.
Lejligheden levede dog ikke helt op til forventningerne. Der var lidt trangt omkring spisebordet, balconen var kun til 2 personer og 2 af børnene måtte sove i stuen, da det 3. værelse viste sig at være køkkenet. Dette har vi gjort Filippo opmærksom på, og pga. det gode vejr kunne det ikke spolere ferien, men havde vejret været til indendørs aktiviteter, havde det været mindre hyggeligt. Den største fejl ved ferien var, at vi ikke havde taget 3 uger, nu da vi var kommet så langt væk. 2 uger i Borgo San Gregorio kombineret med 1 uges agriturismo ville have været perfekt.

In-Italia's kommentar

Vi beklager, at vi ikke har specificeret i beskrivelsen på hjemmesiden, at en treværelseslejlighed godt kunne bestå af køkken/alrum, soveværelse og opholdsstue, men det er ikke let at fange alle de mulige kombinationer af rum og størrelser på de mange uspecificerede i en kort koncis beskrivelse. Problemet skulle ikke opstå i Borgo San Gregorio igen, da alle lejlighederne i Pescaturismo Mare d'Amare fra sommeren 2003 er blevet specificeret, så man kender "sin" lejlighed i detaljer på forhånd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Susanne og hendes mand boede på Studio Anemone fra den 16. til den 19. juni 2003.

Vi er netop kommet hjem efter en måneds rundrejse på Sicilien og i Syditalien, hvor vi bl.a. boede i Borgo San Gregorio. Vi synes det var et meget hyggeligt lille samfund, strand og vand udmærket. Vores lille lejlighed lå godt med udsigt til vandet, køkkenet er ikke det mest veludstyrede, men vi har rejst meget i Italien og ved godt hvad vi selv skal medbringe. Det eneste der ikke helt fungere var overtagelsen af lejligheden. Husnummeret, hvor vi skulle hente nøglen, var ikke korrekt og det vil være rart med en lille mærkat der oplyste at her var nøgleformidling for In-italia. Desuden opholdt vedkommende m nøglerne sig på sit arbejde i nærliggende by, vi forventede at han var at finde på stedet til det tidspunkt der er nævnt i rejsebeviset. Ellers nød vi vores feriedage og kunne godt tænke os at vende tilbage til samme område ved en senere lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anders og kone tilbragte halvanden uge på Pescaturismo Mare d'Amare (lejligheden Perla) fra den 22. april til den 3. maj 2003. Han meddelte efter turen:

Vi er netop hjemkommet fra en pragtfuld ferie i Borgo San Gregorio. Før vi valgte stedet ringede vi og fik lidt råd om valg af sted til en rolig ferie væk fra turistfælder men tæt på natur og mere lokale miljøer. Dette blev til fulde indfriet. Lejligheden i Borgo San Gregorio var ideel til to med stor solterrasse og en anden stor skyggeterrasse. Vi var også heldige med vejret og kunne nyde øens frodige forår i solskin hver dag, og vi var overraskede over, at havet i den grad indbød til badning i krystalklart og ikke for koldt vand allerede i slutningen af april. Nebrodi parken var utroligt smuk i forårsfarver, så vi havde god gavn af at have en bil til rådighed.
Vi forstod aldrig helt, hvad begrebet pescaturismo indebar andet end at lejligheden lå ved havet. Der var ikke nogen tilbud eller forslag til aktiviteter fra Carlos. Det kunne måske have gjort introduktionen lidt nemmere, hvis vi havde fået lidt fiduser om placering af forretninger, restauranter og turmuligheder. Vi kan anbefale at lægge en gæstebog i lejligheden, hvor gæster kan skrive hints og gode ideer til de følgende gæster. Restaurationsmulighederne i San Gregorio er ret begrænsede, men vi fandt fortrinlige restauranter indenfor køreafstand (Antica Frilanda, da Angelo,La Tettoia, Nino Zac), flere af dem på rigtig højt gastronomisk niveau men med priser der for Danskere var absolut spiselige.
Jeres hjemmeside er god og velfungerende, men for at fungere optimalt kunne den udbygges med et par ting: Først og fremmest mangler den overskuelighed for en, der ikke kender øen. Hvis man ved, at man gerne vil have en bestemt form for ferie, er der ikke meget vejledning til valg af sted. Det fik vi så telefonisk, men det kunne have ligget som en intoduktion til øen hvad der karakteriserer de enkelte områder og hvor stor turisttætheden er. Dernæst mangler der et modul for bestilling af flybilletter og lejebil. Også det klarede vi telefonisk, men det kunne lige så godt ligge på hjemmesiden, så man kunne orientere sig om flytider og lufthavne. Med lidt bedre planlægning kunne vi måske have undgået at ankomme til San Gregorio kl. 2 om natten.
Alt i alt havde vi en herlig ferie, der til fulde levede op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map