Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Pescaturismo Mare d'Amare

 
Pescaturismo Mare d'Amare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pescaturismo Mare d'Amare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Opholdet sker i lejligheder beliggende i Borgo San Gregorio. Lige over for husene ligger en dejlig strand, og udsigten rækker helt ud til de Æoliske Øer. På de klareste dage kan man se vulkanen Stromboli bagved øerne Lipari og Vulcano.

Borgo San Gregorio og Capo d'Orlando er det ideelle opholdssted for par og familier, der gerne vil opleve et autentisk miljø om sommeren som om vinteren. To restauranter (bl.a. den gode fiskerestaurant La Tartaruga) og en pub holder nemlig åbent hele året rundt, en bagerbil kommer forbi hver dag, fiskerne sejler ud hver dag så længe vejret tillader det så den daglige fangst kan købes på stedet. I den nærliggende Capo d'Orlando ligger supermarkeder, apoteker, togstation og alle indkøbsmuligheder samt mange restauranter, tennisklub, caféer etc.

Læs mere om Pescaturismo Mare d'Amare

På det nærliggende Hotel La Tartaruga er der også svømmebassin (med havvand), der holdes åbent i den varmeste sæson (fra midten af juni til midten af september), og som gæsterne i lejlighederne har fri adgang til. Men hvorfor skulle man i grunden hoppe i et svømmebassin, når stranden ligger lige overfor?
En god grund til at slappe af ved poolen er ganske vist hotellets bar og isbar og dens dejlige terrasse rundt om bassinet.

Bestyreren Carlos, som står bag dette usædvanlige initiativ, byder turisterne velkommen og sørger for, at de får mulighed for at opleve den gamle fiskerby, havet og Nebrodi Bjergene, som befinder sig kun få kilometer væk. Carlos arrangerer udflugter ind i naturparken Nebrodi helt op til Monte Soro (1847 m.o.h.) og til Maullazzo-søen eller til San Marco d'Alunzio samt til de Æoliske Øer med et lille båd der sejler lige fra San Gregorio.

Lejlighederne har alle eget bad og køkken, fjernsyn samt terrasse eller balkon. De kan ligge fra stueetagen til tredje sal og har alle udsigt over havet. Udsigten er selvklart bedre i de øverste lejligheder.

Bagved husene kører jernbanelinjen mellem Palermo og Messina, så man skal være indstillet på, at der er larm de få gange om dagen, hvor toget kører forbi (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Lejlighederne Conchiglia, Gambero, Stella Marina, Spigola, Delfino og Dentice er af en noget lavere standard og bør betragtes som tilhørende kategori "2 sole".

Skjul teksten
 
 
search map