Anmeldelser af Pergola Spigola

 
Pergola Spigola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pergola Spigola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Pergola Spigola

Læs personlige anmeldelser af Pergola Spigola som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pergola Spigola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne Lundorff og familien fra Odense NV boede på Pergola Spigola i Borgo San Gregorio fra d. 8. til d. 21. oktober 2010.

Booking og alle rejseinformationer har fungeret rigtig fint.

Vi befandt os ikke så godt i lejligheden. Der var fugtigt, en dårlig lugt, og et ubehageligt indeklima. Til lejligheden hører en dejlig stor terrasse som er helt overdækket med vin. Jeg kan forestille mig, at det er helt perfekt om sommeren, men altså ikke på den årstid vi var der. Vi ville gerne have de solstrejf der var og når solen ikke kunne "nå" lejligheden, kunne den naturligvis heller ikke hjælpe til med at opvarme og tørre lejligheden. Mit hår var f.eks. 2 timer om at tørre og våde håndklæder flere dage!

Jeg vil derfor mene, at denne lejlighed kun egner sig til udlejning i den varme sommerperiode.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map