Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Pergola Spigola

 
Pergola Spigola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pergola Spigola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pergola Spigola ligger i stueetagen med direkte adgang til det hyggelige torv. På trods af lejlighedens korte afstand til stranden har man ikke havudsigt, da den møblerede pergola er dækket af fine grønne beplantninger, hvorigennem havet dog af og til kan skimtes.

Bagved den bygning som lejligheden ligger i, løber jernbanelinjen mellem Palermo og Messina, så man skal være indstillet på, at der er larm de få gange om dagen, hvor toget kører forbi (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, mens andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Læs mere om Pergola Spigola

Toværelseslejlighed med 2 / 4 sovepladser (med terrasse):
- Lejligheden består af et lille køkken, stue med spisebord og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn. Lejligheden er beregnet til 4 personer, men det er muligt at benytte en ekstra seng enten i stuen eller i soveværelse mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map