Anmeldelser af La Fattoria Milio

 
La Fattoria Milio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Fattoria Milio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Fattoria Milio

Læs personlige anmeldelser af La Fattoria Milio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Fattoria Milio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Steen og Susanne, 2 børn og svigermor fra Ølstykke boede på La Fattoria Milio i Borgo San Gregorio fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Vi var et mindre selskab på 3 voksne og 2 børn (alder 5 & 2 år). Vi var på Sicilien i perioden 26. juni til 10. juli 2004. Vi havde gennem In-Italia booket ophold 2 nætter hos Agriresidence da Silvio i Noto, 5 nætter i Casa in Pietra i Sampieri, 7 nætter i La Fattoria Milio ved Borgo San Gregorio, samt en bil (Ford Focus Tdci, st.car (VIGTIGT: med air-con) i alle 14 dage. Vi havde selv fundet billige flybilletter med direkte forbindelse fra Frankfurt til Catania (lidt besværligt med en lang køretur, men vi sparede mellemlandinger og vigtigst ca. kr. 5.000,-).

Den af In-Italia fremsendte håndtegning gjorde det superlet at finde stedet, som ligger klods op af den trafikerede hovedvej mellem Palermo og Messina. Hovedbygningen med Milio-familiens kontor ligger sågar lige under vejbroen.

Vi havde valgt stedet og specielt 4-værelseslejligheden Mandarino Cinese, ud fra In-Italia’s hjemmeside som beskriver La Fattoria Milio som et sted for gæster, der ønsker en naturoplevelse. Beskrivelsen fortæller også at lejligheden Ginestra ligger tættest på landevejen i en afstand på ca. 100 meter, men at hovedvejen ikke kan ses fra huset og haven – BEGGE OPLYSNINGER ER DIREKTE FORKERTE ! Afstanden til vejen er ca. 40 meter, løseligt skridtet af, og man kan fra husets logiske opholdssted, loggia’en, sidde og tælle bilerne, hvis man ellers skulle have lyst til det.

La Fattoria Milio kunne, MED EN ANDEN BELIGGENHED, have været hyggelige lejligheder midt i en smuk olivenplantage, som der står i beskrivelsen. Sandheden er imidlertid, at der er veje på 3 sider af området: fra motorvejen lidt højere oppe høres en svag, men jævn susen. Fra den lille lokalvej, meget tæt på lejlighederne, er der ikke meget trafik, men når der kommer biler, kan det naturligvis høres meget tydeligt. Hovedvejen er som nævnt ret trafikeret, eftersom en væsentlig del af den tunge trafik vælger at køre på landevejene i stedet for at køre på betalingsmotorvejen – et problem de fleste lande med betalingsveje kender. I nærheden af motorvejen foregår p.t. et bygge-projekt – entreprenørmaskinerne larmede også meget og underligt nok også i siestaen.

Vi boede som sagt i Mandarino Cinese, men havde i planlægningsfasen haft den dyreste lejlighed, Due Olivi, inde i overvejelserne. Vi var glade for IKKE at have taget den, for lejligheden ligger umiddelbart bag Ginestra og dermed tættere på hovedvejen end Mandarino.

Milio-familiens datter, Paula på ca. 25, taler et usædvanligt godt engelsk efter siciliansk målestok og hun var meget hjælpsom. Vi fik hendes mobiltlf.nr. med besked om at vi bare kunne ringe, hvilket vi gjorde brug af et par gange. På forespørgsel lånte vi en barneseng/weekendseng, kvaliteten var elendig og den måtte repareres da den skulle foldes ud, men for en uge gik det naturligvis.

I lejligheden lå der en formular som man kunne udfylde, hvis noget i huset ikke virkede efter hensigten. Meget professionelt tænkt. Desværre fik vi indtryk af, at det blot fungerede som en undskyldning for ikke selv at have checket husets tilstand før gæsterne ankom, og hvis gæsterne ikke gjorde brug af formularen, som en indikation på at gæsterne var tilfredse. Vi havde på det ene badeværelse et voldsomt løbende toilet og en løbende vandhane. Meget irriterende, og da Paula ved vor ankomst havde opfordret os til at spare på vandet, følte vi det naturligt at udfylde formularen. Dagen efter kom en reparatør, som blot kunne konstatere at han manglede en reservedel, men dagen derpå blev toilettet hurtigt ordnet, vandhanen ved siden af rørte han ikke, men vi havde selvfølgelig også kun skrevet det løbende toilet på formularen !

Vi kan desværre kun fraråde andre at vælge La Fattoria Milio, primært pga. beliggenheden, som giver rigtigt meget støj. Hvis man er døv eller hørerskadet, kan stedet for så vidt være ok, undgå i givet fald så blot lejligheden Ginestra.

Vi vil hermed kraftigt opfordre In-Italia til korrigere oplysningerne om La Fattoria Milio, så kunderne kan træffe beslutning på korrekt grundlag. Måske var det en bedre idé helt at droppe stedet !

Stranden ved fiskerestauranten/hotel La Tartaruga, og stranden nede i Capo d’Orlando er begge udmærkede med klart vand og små sten. Vandet bliver hurtigt dybt, så det er mindre velegnet til helt små børn, hvilket vi godt vidste hjemmefra. Med badevinger og badering gik det alligevel fint og vor søn på 5 år var, udrustet med fars maske og snorkel, helt vild med at se på fisk.
Capo d’Orlando er en dejlig by med masser af liv og mange små hyggelige butikker. Der er desuden en række restauranter ved strandpromenaden og man mærker tydeligt at byen er et populært mål for badning blandt sicilianerne.

Udflugtsmål er der rigeligt af i området. Vi besøgte Cefalu (dejlig og interessant), Tyndaris (flot udsigt derfra, men så er det meste også sagt), Naso (husk at prøve specielt ricotta-kagerne i konditoriet), Taormina (det græske teater er et ”must”, byen er uendelig smuk, mange turister giver meget liv og høje priser, også i P-huset) og Etna, som bare skal opleves på en Sicilien-tur.


Opsummeret havde vi 14 dejlige dage på Sicilien og vi kommer 100% sikkert tilbage. Vejret var i hele perioden solskin fra morgen til aften, 28-33 grader og næsten ingen vind, hvilket gjorde badning på strandene til en fornøjelse med kun mindre bølger. Der er så mange interessante udflugtsmål, at man uundgåeligt bliver nødt til at vælge og dermed også at vælge fra. Dette giver naturligvis en kærkommen anledning til at besøge Sicilien igen. Sicilianerne oplevede vi som meget hjælpsomme, uanset deres halvdårlige sprogkundskaber. De er generelt langt fra myten om fattige lommetyve. Vi følte kun 2 steder behov for at være særligt påpasselig overfor lommetyve og det var i Taormina og i Catania’s lufthavn ved afrejsen.

Vi vil gerne benytte lejligheden for at takke In-Italia’s Claus Rantzau for en overordnet set dejlig ferie. Alle 3 steder, vi havde booket, var forberedt på vor ankomst og vi kunne direkte komme ind i vores værelser og/eller hus, hvilket var lækkert for en familie med mindre børn. Ligeledes fungerede billejen, In-Italia havde ordnet med Maggiore, også til fuld tilfredshed – bilen stod klar på P-pladsen og vi kunne forlade lufthavnen hurtigt.

Vi vil til gengæld kraftigt opfordre In-Italia til at rette deres oplysninger om et af de steder, vi var, da der er faktuelle fejl. Man får de mest tilfredse kunder, når kunden på forhånd har gjort op med sig selv, om man kan leve med stedernes beliggenhed, faciliteter og ikke mindst omgivelser. Dette stiller krav til sælger om at give kunden korrekt og bedst muligt grundlag at beslutte på.

Lidt malurt i bægeret til sidst, som dog bør opfattes som en opmuntring til at gøre In-Italia’s i forvejen gode koncept endnu bedre. Det er ikke utænkeligt, at vi vil lade In-Italia stå for vor næste tur til Sicilien. Kort sagt så glæder vi os allerede til næste sommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map