Agriturismo i Borgo San Gregorio på Sicilien

La Fattoria Milio

 
La Fattoria Milio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Fattoria Milio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Fattoria Milo ligger op ad bjergskråningerne ved Borgo San Gregorio, 3 km fra Capo d'Orlando og lige over for de Æoliske Øer.

Der er tale om en gård med økologisk produktion af appelsiner og olivenolie, men som også med glæde tager imod gæster, der ønsker en naturoplevelse ved stranden ved Siciliens nordkyst. Vi anbefaler, at man ankommer hertil i bil. Det største minus ved stedet er den hovedvej (SS113) der kører på den ene side af grunden og som giver trafikstøj. Er du efter et sted i stille omgivelser så skal du kikke på noget der ligger længere væk fra kysten (se for eks. i Scafa), d.v.s. fra hovedvejene og togbanen.

Læs mere om La Fattoria Milio

Gæsterne indlogeres i små villaer omgivet af grønne arealer midt i en smuk olivenplantage. Hver villa har egen loggia med havemøbler og grill.

Det skal yderligere bemærkes, at check-in på stedet kan ske allersenest kl. 22.00 efter varsling og følgende aftale. Efter kl. 22.00 er det ikke muligt at ankomme, og man vil derfor være henvist til at overnatte den første nat på hotel.

Skjul teksten
 
 
search map