Anmeldelser af Hotel La Tartaruga

 
Hotel La Tartaruga er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Tartaruga er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Tartaruga

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Tartaruga som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Tartaruga. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul og familie fra Aabyhøj boede på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio fra d. 22. til d. 26. juni 2005.

Vi var 4 personer på turen, mor og far og vores 2 piger på 9 og 10 år, og vi havde 16 dage på Sicilien.
Vi ønskede at opleve det autentiske Sicilien, samtidig med at tilgodese børnenes ønske om strand og swimmingpool.
Turen foregik i juni, som er en måned der kan anbefales.
Behagelige dagtemperaturer på 25-27°, ikke særlig mange turister, ikke overfyldte strande, god tid og venlighed overalt og ingen nævneværdige parkeringsproblemer (det er et must at leje en bil !)
I samarbejde med Claus Rantzau fra In-ltalia, valgte vi at bo på 3 forskellige måder:
7 dage i eget hus, Villa del Sole, superlækker villa i Scopello. '
4 dage på landet, Villa Zottopera, hyggeligt oliven-landsted i Chiaramonte Gulfi. 4 dage på hotel, La Tartaruga, skønt strandhotel i San Gregorio.

Dejligt hotel med kæmpestor terrasse lige ned til stranden.
Der er en god stemning på hotellet, hvor vi hele tiden blev imødekommet med smil og venlighed. Hotellets restaurant er rigtig god, hvor især pasta la vongola (pasta med hjertemuslinger) blevet hit, men også grillet lam og hvidløgsmarinerede blåmuslinger var rigtig lækkert.
Hotellet har også pizzeria ved poolen. Udover deres rigtig gode pizzaer, grilles der fisk og kæmperejer ved pool-kanten, det var også meget lækkert.
Og så er det jo dejligt at man kun skal gå over gaden, så er man på stranden!
Borgo San Gregorio er en ganske lille flække, og skal man have lidt mere by, kører man et par kilometer til Capo d'Orlando - eller går langs stranden.
Vejen fra Borgo San Gregorio til Capo d'Orlando - både i bil og til bens - er meget smuk og der er romantiske restauranter langs stranden.
Capo d' Orlando er en hyggelig by med masser af indbydende restauranter samt gode shopping- muligheder. (er man til lækre Armani-skjorter fås de her til 5-600,- kr)
Af udflugter kan anbefales en tur til Etna-vulkanen.
Køreturen gennem de frodige Nebrodi-bjerge er meget smuk, og det var ikke så anstrengende som frygtet at være chauffør, da vejene er rigtig gode selvom det er bjergkørsel.
Man kører gennem den ene skønne landsby efter den anden, og trænger man til lidt forfriskning står der lokale bønder i vejkanten og sælger saftige frugter.
Der er forskellige tilkørselsmuligheder til Etna. Vi valgte Rifugio Sapienza, fordi der er der svævebane, som børnene ønskede. Det sidste stykke efter svævebanen, kører man med en jeep-lignende bus helt op til kraterne.
Og det var faktisk meget interessant og spændende at opleve dette forunderlige naturfænomen, og man kommer altså helt op og står på kanten af Europas største vulkan og kigger ned i det rygende krater!
Der er engelsk-talende guide som fortæller spændende historier om de mange vulkan-udbrud, samtidig med at man går rundt på varme, rygende svovllugtende lavasten. Husk en varm trøje, for nu er lufttemperaturen lige pludselig nede på omkring 5-10°C.
En anden rigtig god udflugt var en sejltur til vulkan-øen Vulcano.
Her bor kun nogle få hundrede fastboende, men mange sejler hertil for at få helbredende mudderbad, lidt sjovt at se på hvis man ikke selv ønsker at smørre sig ind i mudder, men det lugter meget af svovl.
Her er meget smukt og anderledes, f.eks. en strand med sort sand og rygende lavasten. Det store hit for børnene var at køre på 4-hjuls scootere, som man kan leje.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Stig og familien fra Hellerup boede på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio fra d. 9. til d. 16. oktober 2004.

Det var en dejlig ferie og vi overvejer at reservere den samme pakke for næste år

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kurt og hans kone fra Roskilde boede på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio fra d. 9. til d. 14. september 2004. Dette var deres anden stop til en rundrejse på Sicilien med ophold i Taormina, Borgo San Gregorio, Palermo og Siracusa.

Hotel Tataruga, Borgo S. Gregorio: Hotellet er under udbygning, idet tagetagen er under opførelse. (dog intet byggeri under opholdet). Værelset var stort set udmærket, men vi savnede bord og stole på terrassen. Der var dog et par liggestole. Svimmingpoolen var lukket og afspærret under hele opholdet. Heldigvis var badning i havet mulig alle dage. Vi var glade for, at vi ikke havde tilkøbt halvpension hjemmefra. Vi var begge skuffede første aften, hvor vi valgte at indtage middag i restauranten. Tilmed forlangte de EURO 18,- pr. person, + drikkevarer, hvilket var dyrt i forhold til andre steder. Personalet generelt virkede ind imellen lidt sure; de havde mere tid og øje for de lokale hotelgæster. Vi kan ikke anbefale at man benytter hotellet fredage og lørdage, hvis man ønsker nattero. Fredag var der diskotekstøj til langt ud på natten - til ca. kl. 0430 - fra nærved beliggende diskotek. Lørdag aften var der bryllupsfest på stedet. Dette er vel på sin vis OK og der er ikke rigtig noget at gøre ved det, men der blev ikke ro før omkring kl. 0230 på grund af festen, orkestermusik, snakken o.s.v..
Udflugt til de Lipariske / Æoliske øer: Under opholdet i Borgo S. Gregorio kørte vi til Milazzo, hvorfra vi sejlede til øen Vulcano. Der er ikke langtidsparkeringsplads på havneområdet i Milazzo, men det lykkedes at finde en P-plads i byen. Man skal købe billet i forvejen på færgeselskabets kontor i byen (ikke langt fra havneområdet), da det ikke er muligt at løse billet på båden. Samme båd sejlede både til øen Lipari og til øen Vulcano. Vi valgte Vulcano, som båden først anløber, idet vi på grund af en times forsinkelse fra Milazzo indså, at vi nok ikke have megen tid, og Vulcano er mere overskuelig end Lipari. Opholdet på Vulcano blev en oplevelse. Vi valgte - ligesom så mange andre - at bestige den udslukte vulkan. Knap 1½ times gang med svær stigning det meste af vejen. Kræver nogenlunde kondition og godt fodtøj - ikke sandaler - , da stien flere steder består af løse sten m. v.. En hel fantastisk udsigt hele vejen op og i særdeleshed fra toppen, hvorfra man i godt vejr kan se Etna på
Sicilien samt de fleste af de andre Lipariske øer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sandra og mand fra Esbjerg boede på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio fra d. 18. til d. 26. august 2004.

Vi har haft en meget dejlig tur. Et pragtfuldt hotel med god udsigt, god strand og ikke mindst god mad- Gæstfrihenden var enorm. Vi var de eneste på hotellset der ikke var lokale. Dette var også en oplevelse, da vi så blev tvunget til at bruge nogle af de italienske gloser. Heldigvis havde vi parlør med. Vi kørte nogle ture til de nærmeste byer, var på sejltur til Vulkano m.m. Vi kunne godt finde på at gøre dette igen. Stedet kan højt anbefales. Det enesetd er var mindre godt var den lange køretur fra Catania. Men her kunne vi jo bare have valgt en anden lufthavn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og Jørgen fra København holdt deres bryllupsrejse på Sicilien. Turen begyndte i Palermo, så boede de på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio fra d. 6. til d. 12. juli 2004.

Vi ankom til Borgo San Gregorio sidst på eftermiddagen efter en utrolig smuk køretur langs nordkysten og havde absolut ingen problemer med, at finde vej efter den gode kørselsvejledning vi havde modtaget hjemmefra. Hotel La Tartaruga lå lige som beskrevet smukt placeret ud til stranden med udsigt til de øerne Vulcano og Lipari. Generelt er hotelværelsernes balkoner ikke store vi er derfor dybt taknemmelige for, at vi på vores bryllupsrejse fik hotellets uden tvivl bedste værelse og største balkon. Hotellets restaurant er som nævnt på jeres hjemmeside et tilløbsstykke for folk fra hele øen og det er tydeligt, at stedet er kendt for sit køkken vidt omkring. Personligt vil vi dog anbefale en køretur en smule op i bjergene til den hyggelige lille restaurant "da Nino Zac", hvor vi nød de nok 2 bedste måltider på hele ferien. Vi så aldrig spisekortet men fik begge aftener serveret en blandet grill menu efter køkkenets behag og blev absolut ikke skuffede. Betjeningen og stemningen på stedet er særdeles hyggelig og atmosfæren intim og priserne er mere end rimelige - vi vil absolut anbefale stedet et besøg til andre der feriere i Borgo San Gregorio. Hotel La Tartaruga har sin egen private strand lige for døren af hotellet og det var en nydelse ikke, at skulle stå op før solen for, at kæmpe med andre turister om liggestole og pladser på stranden.
Fra Borgo San Gregorio benyttede vi flittigt bilen til udflugter i omegnen til bl.a. Etna og en række idylliske landsbyer med hver deres charme og storslåede beliggenhed i bjergene. Filippo tog os med på en pragtfuld tur til de nærliggende øer Vulcano og Lipari med båd fra havnen i Borgo San Gregorio. På øen Vulcano besteg vi med Filippo som, guide selve vulkanen der i diameter har Europas største vulkankrater - en smuk og mindeværdig oplevelse der absolut kan anbefales andre. Selve turen op af vulkanen foregår på en temmelig ujævn sti men kan gennemføres af alle i et par fornuftige sko og tilpasset tempo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Toby og husstru fra Århus N boede på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Indledningsvis tak for den rigtig gode service inden afrejse, det var glædeligt, at alt forløb uden nogen form for besvær.

Stedet/området er meget lokalt, der er stort set kun italienske turister på stedet og ikke som vi oplevede det ved besøg i andre byer langs østkysten, hvor der var en betydelig større koncentration af nordeuropæiske turister. Området kan virkelig anbefales, der er tale om et forholdsvis anonymt sted, med et fantastisk strandområde og udsigt. Hotellet ligger ca. 3 km fra Capo d´Orlando, som er det nærmeste sted for indkøb m.m., en rigtig dejlig tur at gå langs stranden, dog er dette kendetegnende for området, nemlig at det virkelig kan anbefales, at leje en bil ved ankomsten, da der er afstand imellem alle ting i området.

Hotellet var bestemt som forventet, et godt hotel med en god service, når korrespondancen i øvrigt blev forstået. Der er i området ikke mange som taler engelsk eller tysk, ej heller er menukortene på områdets restauranter oversat, hvorfor det kan anbefales, at medtage en mini ordbog, såfremt man ønsker, at have kendskab til det man bestiller. Det skal ses i lyset af, at tjenerne ikke kan forklare menukortet på andet sprog end Italiensk.

Der skal ikke herske tvivl om, at ferien virkelig var pragtfuld, området skal besøges og vi vil bestemt anbefale andre at besøge området, men vil samtidig anbefale alle, at leje en bil, som vi uden problemer gjorde ved hjælp af In-Italia. En tur som gjorde stort indtryk var da vi kørte en tur tværs over øen i et fantastisk bjergområde, her ses virkelig forskellen på øens nord og syd, hvor der i nord er meget grønt og frugtbart oplevede vi, at der i syd var utrolig tørt, ja nærmest en form for ørken, men virkelig spændende, at køre fra den ene yderlighed til den anden. Husk at sætte god tid af til turen, da vejene går gennem et bjerglandskab, hvor der køres med en hastighed på 20-50 km/t.

Øen skal opleves og især forskellen på nord og syd.

Til In-Italia skal der lyde en stor tak for et godt planlagt ophold, hvor alt gik som det skulle iht. Hotel, leje af bil og vi ser meget frem til igen, at skulle planlægge en ferie i Italien med hjælp fra In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map