Hotel i Borgo San Gregorio på Sicilien

Hotel La Tartaruga

 
Hotel La Tartaruga er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Tartaruga er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der ligger kun ét hotel i det hyggelige fiskerleje Borgo San Gregorio, men sikke et! Hotel La Tartaruga er berømt overalt på øen, og i resten af verden.

Hotellet ligger lige over for stranden, og skulle man ikke have energi til at gå de 40 meter til det blå hav, er der et enormt svømmebassin med det reneste krystalklare havvand, der pumpes ind direkte. Rundt om bassinet kan man nyde den varme sicilianske sol, og på den store overdækkede terrasse ved siden af, er der om sommeren pizzeria og dans. Bemærk at hotellet stiller det ellers ikke så befolkede bassin til brug for svømmekurser for de lokale børn; det er lidt af et livligt syn. Hotellets gæster har dog adgang til det store bassin i hele dets åbningstid trods de livlige væsner i vandet.

Læs mere om Hotel La Tartaruga

Værelserne på hotellet er rummelige og alle udstyret med fjernsyn, telefon, aircondition, eget badeværelse og balkon eller terrasse.
- værelserne med pooludsigt ligger på første, anden eller tredje sal og råder alle over balkon med havblik fra siden
- værelserne med havudsigt og balkon ligger på anden eller tredje sal
- værelserne med havudsigt og terrasse ligger alle på første sal. Terrassen til hvert værelse er enorm og møbleret med liggestole.

Hotellets restaurant har, med rette, været en af de mest kendte på den sicilianske nordkyst. Restaurantens filosofi gik ud på at benytte de friskeste af havets frugter, som ejeren selv købte hver morgen fra fiskerne, og landbrugsprodukter, som ejerens egen familie dyrkede. Efter et par forvirrende år er ejeren kommet tilbage til resturantens køkken og det har vi - samt flere madguider - bemærket med det samme. Nu er la Tartaruga nævnt igen i madbiblen Il Gambero Rosso og i L'Espresso. Vinkælderen er veludstyret, med især gode hvidvine. Betjeningen lever dog ikke - efter vores opfattelse - op til prisniveauet.

Skjul teksten
 
 
search map