Anmeldelser af Casa Stella Marina

 
Casa Stella Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Stella Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Stella Marina

Læs personlige anmeldelser af Casa Stella Marina som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Stella Marina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kirsten og mand fra Horsens boede på Casa Stella Marina i Borgo San Gregorio fra d. 23. til d. 30. april 2005.

- En pragtfuld ferie. Alt klappede i det store hele.
Der var meget langt til Hertz billeje fra ankomsthallen (med bagagen og til
fods) samt megen ventetid gr. kø - og det var vi ikke just indstillet på kl. 22. Når bestillingen var foretaget hjemmefra kunne vi godt ønske os at papirerne lå klar og ligeledes at bilen var parkeret nærmere kontoret - der var meget langt at gå til Hertz P-plads. Men bilen var fin og ganske ny. Vi var trætte, da vi nåede hotel Vecchio Borgo ved midnatstid, hvor der var fin service og en rigtig god seng. Turen fra Palermo ad SS113 til Capo d'Orlando/San Gregorio var ganske rigtig fantastisk smuk. Vi stoppede i den charmerende by Cafalú og nød den sicilianske stemning på domkirkens torv.

Vi ankom allerede kl. 16 til vort bestemmelsessted - det var let at finde efter jeres beskrivelse - hvor Carlos tog imod og viste os straks tilrette i lejligheden på 1. sal. Her var alt i skønneste orden og vi har nydt opholdet - i særdeleshed den fantastiske udsigt til vulkanøerne fra altanen og den lokale stemning på det lille torv (der var endnu ikke kommet gang i turistsæsonen). Vejret var med os - det blev rigtig varmt - op mod 30 grader i solen -, så der kom gang i strand- og badelivet. Beliggenheden er god for oplevelser til fantastiske - og skræmmende - Etna, Messina-egnen og de omkringliggende bjegbyer, som vi var meget betaget af. Carlos anbefalede os at køre til San Marco d'Alunzio (v/Torrenova) - og det var nok ugens højdepunkt :) Fra den nærliggende havn (1 km) går der båd til Vulcano - en heldagstur vi kunne tænke os at tage på næste gang.

Det har i alle henseender været en rigtig god, oplevelsesrig og samtidig afslappende ferie, som vi tænker tilbage på med stor glæde - og vi kommer gerne til In-Italia en anden gang.

Lidt kritik skal I have: Vi kunne godt ønske os, at der havde ligget lidt info i lejligheden om, hvor nærmeste bager/indkøbssted findes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map