Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Casa Stella Marina

 
Casa Stella Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Stella Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bo du på første sal med udsigt over San Gregorios torv og bugten. Havet og stranden ligger på den anden side af vejen, mens du har omtrent 20 meter til Pizzeria Da Matteo eller ca. 100 meter til den mere anerkendte fiskerestaurant La Tartaruga. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine med Appartamento Conchiglia og Terrazza La Perla.

Fiskerleje med 2 km til større by

Her bor du i et lille fiskerleje, hvor alle kender hinanden og du bliver hurtigt en del af miljøet. For shopping, indkøb, supermarkeder og hæveautomat samt togstation skal du til Capo d'Orlando, enten på gåben ad havpromenaden eller i bil 2 km vest langs med kysten. Bag ved husene løber jernbanen mellem Palermo og Messina, så du skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget kører forbi (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Læs mere om Casa Stella Marina

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med balkon og havudsigt)
- Du har indgang til lejligheden fra bjergsiden, hvor togbanen også findes. Lejligheden er indrettet med lille spisekøkken, opholdsstue med spisebord og dobbeltsovesofa samt udgang til balkon med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, med vindue mod togbanen, og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine på en fælles terrasse på første sal med ferielejlighederne Terrazza La Perla og Appartamento Conchiglia.

Skjul teksten
 
 
search map