Anmeldelser af Casa Cappa

 
Casa Cappa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cappa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Cappa

Læs personlige anmeldelser af Casa Cappa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cappa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karen og familie fra Vanløse boede på Casa Cappa i Borgo San Gregorio fra d. 26. juni til d. 1. juli 2006.

San Gregorio hvor vi ankom om natten viste sig med sin skønne beliggenhed først da vi vågnede op ad formiddagen med solen bankende ind på altanen og i den højloftede stue. Men Carlos var parat og meget venlig og hjælpsom selv om han blev vækket kl. 3 om natten. Der var forsyninger af forskellige drikkevarer i køleskabet, kiks og marmelade samt Yoghurt til morgenmaden og et stort fad med friskplukkede citrusfrugter prydede spisestuebordet med dug. Se dét var en velkomst.

De to andre lejligheder kunne desværre ikke leve op til denne standard, hverken i værtskab eller udstyr.
Vandet var lækkert og klart og det var nødvendigt at svale sig, for solen er ubønhørlig på nordkysten hvor bjergene danner en skærmende væg tæt til kysten.
Restauranten neden under er endnu uopdaget af guidebøgerne - den er fortrinlig, med bl.a. et pizzeria ( brændefyret selvfølgelig), der ikke blev overgået på vores tur!
Her er ikke overrendt af turister, og dog sker der tilstrækkeligt til at der ikke er kedeligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map