Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Casa Cappa

 
Casa Cappa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cappa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Cappa ligger ud til det hyggelige torv i San Gregorio ved siden af Pizzeriaet "Da Matteo" og lige over for stranden.

Bagved torvet kører jernbanelinjen mellem Palermo og Messina, så man skal være indstillet på, at der er larm de få gange om dagen, hvor toget kører forbi (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Læs mere om Casa Cappa

Treværelseslejlighed med 5 / 6 sovepladser (1. eller 2. sal med balkon med havudsigt):
- Lejlighederne ligger på første (lejlighed Delfino) og anden sal (lejlighed Dentice) i det højeste hus på torvet. Fra lejlighedernes balkon på husets facade nydes en flot udsigt over torvet og hele bugten. Lejlighederne er begge rummelige, er hjemligt indrettede og udstyrede med fjernsyn og vaskemaskine. De består af spisekøkken, rummelig stue med spisebord med stole og to enkeltsenge, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad. Fra stuen har man adgang til møbleret balkon med havudsigt, fra soveværelset har man adgang til terrasse, der vender mod bjerget og togbanen.

Skjul teksten
 
 
search map