Anmeldelser af Appartamento Conchiglia

 
Appartamento Conchiglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Conchiglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Conchiglia

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Conchiglia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Conchiglia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og mand fra Glostrup boede på Appartamento Conchiglia i Borgo San Gregorio fra d. 10. til d. 16. april 2006.

San Gregorio var en rigtig fin oplevelse. Årstiden var perfekt.

Dejligt at kunne komme foråret i møde med sol på terrassen til kl. 12 - næsten hver dag. Vi havde stor glæde af at sidde og følge fiskernes arbejde med bådene og én dag lykkedes det også at få del i fangsten. Jeg bad om "pesce di arrosto" og fik syv flotte små fisk til 5,20 Euro. De blev stegt over gassen og nydt i fulde drag. Lejligheden var rummelig til to og opfyldte de behov, vi havde brug for. Ind i mellem talte de meget hurtigt på TV, men det var nok ikke deres skyld! Vi var der under den afsluttende valgkamp og det var ikke helt nemt at følge med i resultatet, men det viste sig jo at have sin helt naturlige forklaring. Det VAR et uafklaret og mudret resultat! Måske skulle vi have ofret lidt varme for lejligheden var for kold de aftner vi tilbragte hjemme. Tæpperne blev fundet frem og slynget tæt om ben og mave for at tænderne ikke kom til at klapre forstyrrende og larmende.

De to en halv kilometer til Capo d´Orlando nød vi mange gange at tilbagelægge til fods. Turen langs kysten med udsigt til De Lipariske Øer var under konstant forandring. Farverne på havet skiftede, bølgerne og brænding skiftede karakter - og vi kunne dele un litro vino til maden om aftenen på en af restauranterne uden at skulle tage hensyn til "hvem der skulle køre hjem". Det er ind i mellem også en fordel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2006
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map