Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Appartamento Conchiglia

 
Appartamento Conchiglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Conchiglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du lige ud til det hyggelige torv og stranden i fiskerlejet Borgo San Gregorio. Ferielejligheden vender mod havet - fra både stuen og soveværelse har du adgang til balkon med havudsigt, som løber langs husets facade. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine med ferieboligerne Terrazza La Perla og Casa Stella Marina.

Spisested for enden ad trappen, indkøb og mere i Capo d'Orlando (2 km)

Hvis du vil ud at spise, behøver du ikke tage bilen. Du finder Da Matteo lige neden for trappen og den anerkendte fiskerestaurant La Tartaruga ca. 100 meter fra torvet. For indkøb, supermarkeder, shopping, hæveautomat og togstation, skal du til Capo d'Orlando, der ligger 2 km mod vest. Bag ved husene kører jernbanen mellem Palermo og Messina, så du skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget passerer (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den. Ingen af boligens vinduer vender mod togbanen og støjen forekommer her ret dæmpet.

Læs mere om Appartamento Conchiglia

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden befinder sig på første sal og råder over køkken, opholdsstue med spisebord samt sovesofa og enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra både stuen og soveværelset har man adgang til balkon med havudsigt, som løber langs husets facade. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine på en fælles terrasse på første sal med ferielejlighederne Casa Stella Marina og Terrazza La Perla.

Skjul teksten
 
 
search map