Feriebolig i Borgo San Gregorio på Sicilien

Alloggio Corallo

Stranden foran lejligheden
 
Alloggio Corallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alloggio Corallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgo San Gregorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alloggio Corallo ligger roligt på hjørnet af San Gregorios torveplads. Havet og stranden ligger på den anden side af torvet og vejen. På torvet finder du familien Salvo, der sælger dagens fangst om formiddagen, spisestedet Da Matteo og de andre beboere - man bliver hurtig en del af det lokale miljø, da alle kender hinanden.

Værd at vide om Borgo San Gregorio og boligen

Lejligheden er bygget oven på en underjordisk vandkilde. Førhen kom byens kvinder her og vaskede tøj, men i dag løber kilden som sagt under huset, hvilket gør, at der altid er meget svalt og skønt inden i huset. For indkøb skal du køre til Capo d'Orlando, hvor du finder både shoppingmuligheder, supermarkeder, hæveautomat og togstation. Bag San Gregorio løber jernbanen mellem Palermo og Messina, så du skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, toget passerer. Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den - fra Alloggio Corallo er støjen i hvert fald meget dæmpet.

Læs mere om Alloggio Corallo

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden er meget hyggeligt indrettet og råder over spisekøkken med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra køkkenet har du udgang til torvet, hvor der er god plads til at stille et bord for at spise og nyde stedet. Der er også fjernsyn (italienske kanaler) og wi-fi, som virker bedst lige uden for døren.

Skjul teksten
 
 
search map