Ferieboliger og hoteller i Borgo San Gregorio

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det stille liv

I mange af de lejligheder, som ellers ville stå og forfalde, modtager man i dag besøgende fra hele verden, som ønsker en afslappende tid væk fra de store turiststrømme og det hektiske liv derhjemme. Her i byen går livet sin stille gang, og de efterhånden få fastboende ernærer sig for størstedelen af fiskeri. Hvis man selv vil lave mad, så kan man købe fisk hos de lokale fiskere om formiddagen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Den simple fornøjelse

Selvom Borgo San Gregorio ligger godt for udflugtsmål, der rækker til mange uger, så skal man ikke glemme den simple fornøjelse det er at ligge på stranden og på visse dage at kunne se de flotte æoliske øer, bade i det rene vand eller snorkeldykke. Stranden i Borgo San Gregorio er rigelig bred til at rumme hundredvis af badegæster, og så mange er her heldigvis kun i årets varmeste måneder, nemlig juli og august.

Læs mere om Borgo San Gregorio

På tur med Carlos

Hos Mare d'Amares reception byder bestyreren, Carlos, turisterne velkommen og sørger for, at de får mulighed for at opleve den gamle fiskerby og dens liv, havet og de underskønne Nebrodi-bjerge, som befinder sig få kilometer væk. Carlos arrangerer udflugter ind i naturparken Nebrodi helt op til Monte Soro (1847 meter over havet) og til Maullazzo-søen eller til den meget charmerende by San Marco d'Alunzio samt til de Æoliske Øer med en lille og en større båd der sejler lige fra San Gregorio.

Spøgelsesby?

Man skal dog bestemt ikke tro, at Borgo San Gregorio er en spøgelsesby for der ligger to restauranter, en bar og et udendørs diskotek, som er åbent to gange om ugen i juli og august.

Besøg også

Kun 2 km fra Borgo San Gregorio finder man den livlige by Capo d'Orlando, så i rask gang kan man komme dertil på 20 minutter, men der går ofte busser dertil, hvis man vil spare sit fodtøj. I Capo d'Orlando finder man alle de typer butikker man kan ønske sig, samt togstation, adskillige restauranter, supermarked, lægekonsultation, apoteker osv.

Udflugter

Fra Borgo San Gregorio kan vi anbefale følgende udflugter:
- Cefalù, hvor den gamle fæstning og den normanniske domkirke danner byens profil og atmosfære.
- De Æoliske Øer
- Tindari og det græske teater
- Naso som ligger kun 10 km fra kysten
- Nebrodibjergene: Nebrodibjergenes utæmmede natur tilbyder grønne græsgange, hyrdehuse og spor fra gamle tider. I Nebrodi ligger gamle landsbyer, som engang var beboet af de sicilianske adelsfamilier. Områdets kommuner er i dag organiseret som naturpark

Vi anbefaler også udflugter til Palermo, Etna og Messina. Ved en længere køretur er det muligt at komme til Templernes Dal ved Agrigento og til Taormina.

Skjul teksten
 
 
search map