Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mest populære byer og områder

Vil du have mest muligt ud af din ferie på Sicilien, Middelhavets største ø, er billeje et oplagt valg. Med din egen bil kan du nemt nå rundt til de mange spændende seværdigheder og slipper for at hænge i køreplaner, men kan i stedet følge dit helt eget tempo. På et populært rejsemål som Sicilien finder du et bredt udvalg kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz og Europcar, ligesom her også findes adskillige lokale biludlejere. Lejebilerne tilbydes i forskellige kategorier og mærker, så du næsten altid har mulighed for at finde en bil, som passer til dine ønsker.

Maggiore Billeje med In-italia

Hos In-italia har vores søsterselskab i Italien sammen med Maggiore lavet en special aftale som sikre dig et godt produkt hvor der altid indgår fri kilometer samt kasko - og tyveriforsikring, vel og mærke uden selvrisiko. Maggiore er det største biludlejningsselskab på Sicilien og har udlejningskontor i alle vigtige byer og naturligvis også i alle lufthavne. Klik på nedenstående link og læs meget mere om fordele og priser ved at bestille en lejebil igennem Maggiore på Sicilien.

>>> Søg priser med Maggiore biludlejning i Italien

Auto Europe Biludlejning

Med søgemaskinen fra Auto Europe billeje kan du sammenligne priser og ledige lejebiler fra mere end 400 biludlejningsselskaber, herunder kendte virksomheder som SIXT, EuropCar, AVIS, Hertz, Interrent, Budget og Firefox rent a car. På Sicilien tilbyder Auto Europe billeje i alle lufthavne og store byer. Auto Europe er det man kalder en car rental formidler så du indgår selve lejeaftalen med de forskellige biludlejningsselskaber du finder i søgemaskinen. Firmaets Europæiske hovedkontor ligger i Tyskland og her har man også sin kundeservice der er åbent 24 timer i døgnet.

>>> Sammenlign priser med Auto Europe biludlejning i Italien

Typer af lejebiler

Har du ikke brug for en stor bil med plads til mange passagerer, kan du uden problemer vælge en af de mindste biltyper, som samtidig er den billigste løsning. Du kan eventuelt vælge at benytte de mange solskinstimer på Sicilien til at forkæle dig selv med en unik køreoplevelse i en lille smart sportsvogn eller cabriolet.

Rejser du til Sicilien med hele familien eller en anden større gruppe, er det nok mere nærliggende for eksempel at vælge en mini-van med plads til 7 personer. Selv hvis I skal bruge alle siddepladserne, kan en stor lejebil være rar at have, hvis der også skal være god plads til alles bagage.

Selv hvis du primært rejser til Sicilien for at bruge dagene på stranden ved det azurblå hav, er billeje en mulighed for at få mere ud af ferien. Øen har nogle af verdens bedste strande, og har du en bil til rådighed, kan du afprøve flere af disse i løbet af ferien for at finde lige præcis din drømmestrand.

Sicilien er dog naturligvis meget mere end fantastiske strande. Mange besøgende bestiller billeje sammen med deres ferie for at udforske det rige udvalg af fascinerende kulturhistoriske seværdigheder og enestående natur. I den forbindelse er det svært at komme uden om Europas højeste og mest aktive vulkan, Etna, som bør stå højt på din liste over udflugter, hvis du vil have en unik naturoplevelse.

 
search map