Agriturismo i Avola på Sicilien

Agriresidence Val di Noto

 
Agriresidence Val di Noto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriresidence Val di Noto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Avola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne få kilometer fra kysten ligger Agriresidence Val di Noto. Midt i det typiske sicilianske kystlandskab, omgivet af lunde med citrus-, mandel- og oliventræer, ligger Silvios lille bondegård, hvor der nu også er plads til nogle få besøgende.

Her betyder "fritgående høns" andet og mere end i Danmark: Hønsene render frit rundt omkring gården! Dem skal man naturligvis passe på, at man ikke rammer, hvis man øver sig lidt med bue og pil, hvilket er blandt mulighederne på gården. Får man lyst til en ridetur, så er det også muligt, hvis man har erfaring med heste i forvejen.

Læs mere om Agriresidence Val di Noto

De gamle bygninger er blevet renoveret og huser nu en række værelser af forskellig størrelse, tre af dem er så store, at de er ideelle for mindre familier med børn. Alle værelserne er pænt indrettede og råder over aircondition samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Der er kun 4-5 km til stranden, men her er også et dejligt svømmebassin, så man behøver ikke at tage så langt for at køle sig lidt af på de hede dage. Der er imidlertid også restaurant på gården, og den laver udelukkende mad til gæsterne. Her får man gode traditionelle retter, som i videst muligt omfang bruger gårdens egne produkter.

Agriresidencet er ikke stort, og derfor glider gæsterne også så meget lettere ind i gårdens daglige rytme, hvilket gør gården til et meget hyggeligt sted for dem, der ønsker en ferie i kontakt med det ægte Sicilien!

Skjul teksten
 
 
search map