Hotel i Alia på Sicilien

Agriturismo Villa Dafne

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her på Villa Dafne er du omgivet af den vidunderlige, sicilianske natur overalt, og udsigterne kan nydes fra hver en krog. Dette er et stille sted, hvor du kan slappe af, nyde skønheden og udforske både natur og kultur. Her kommer du tæt på den ægte, italienske levevis. Villa Dafne er familiedrevet, og missionen er på en fin måde at forene agrikultur med turisme. Et sted, hvor du helt enkelt føler dig hjemme, selvom du er på ferie.

Egenproduceret og hjemmelavet, naturligvis

En af de fornøjelser, du kan glæde dig til på Agriturismo Villa Dafne, er maden, som værterne selv lægger stor vægt på. Her serveres både morgenmad, lettere frokoster og velsmagende middage. Menuen består mest af egenproduktion, både hvad angår grøntsager og kød, og når du rejser dig op fra bordet, er du med garanti både mæt og tilfreds.

For at være en ægte agriturismo skal man have en vis egenproduktion, og på Villa Dafne har de både grise, får og køer. På den måde kan de lave deres egne oste, pølser, med videre. Grøntsager og urter dyrkes også, og når tomatsaucen til pastaen skal laves - ja, så er det naturligvis med husets egne, solmodne tomater. At du spiser godt i Italien og på Sicilien er næsten en selvfølge, og det samme gør du på Agriturismo Villa Dafne.

Et sted for både krop og sjæl

Agriturismo Villa Dafne vil være et godt sted til dig, som længes efter en rolig og afslappende ferie med autentisk indslag. Landskabet rundt om dig giver ro og stilheden er mærkbar. Her er et stort, fint poolområde, som lokker dig til at dase i solens varme stråler. Børn er mere end velkomne, og en del af poolen er beregnet til de yngste gæster.

Får du lyst til at tage på eventyr, kan du udforske dine omgivelser til fods, så glem ikke at pakke et par bekvemme sko eller støvler. Du har også mulighed for at opleve landskabet fra hesteryg, eller på to hjul. Er du interesseret i dyr, kan du besøge gården og samtidig få lidt bedre kendskab til driften og de forskellige funktioner.

Deltag i madlavningskurser

Der afholdes fra tid til anden madlavningskurser på Villa Dafne, hvilket mange sætter stor pris på. Deltager du i et madlavningskursus her, lærer du uden tvivl et trick eller to, som du kan tage med dig hjem. Det er bare at spørge det venlige personale om råd og tips til, hvad der tilbydes på det tidspunkt, hvor du holder ferie på stedet.

Læs mere om Agriturismo Villa Dafne

Bo rustikt med charme

Værelserne og lejlighederne på Villa Dafne har deres egen stil, hvor det rustikke og charmerende kombineres til den stil som kaldes Arte Povera. Værelserne har enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og kan rumme op til 3 personer. De har alle aircondition, værdiboks, minibar og TV. Alle har desuden privat badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejlighederne har et lille tekøkken, og du sørger selv for at lave mad, med mindre, du vil spise på restauranten.

Læs om værelserne på Agriturismo Villa Dafne

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map