Hotel i Alia på Sicilien

Agriturismo Villa Dafne

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her på Villa Dafne er du omgivet af den vidunderlige, sicilianske natur overalt, og udsigterne kan nydes fra hver en krog. Dette er et stille sted, hvor du kan slappe af, nyde skønheden og udforske både natur og kultur. Her kommer du tæt på den ægte, italienske levevis. Villa Dafne er familiedrevet, og missionen er på en fin måde at forene agrikultur med turisme. Et sted, hvor du helt enkelt føler dig hjemme, selvom du er på ferie.

Egenproduceret og hjemmelavet, naturligvis

En af de fornøjelser, du kan glæde dig til på Agriturismo Villa Dafne, er maden, som værterne selv lægger stor vægt på. Her serveres både morgenmad, lettere frokoster og velsmagende middage. Menuen består mest af egenproduktion, både hvad angår grøntsager og kød, og når du rejser dig op fra bordet, er du med garanti både mæt og tilfreds. For at være en ægte agriturismo skal man have en vis egenproduktion, og på Villa Dafne har de både grise, får og køer. På den måde kan de lave deres egne oste, pølser, med videre. Grøntsager og urter dyrkes også, og når tomatsaucen til pastaen skal laves - ja, så er det naturligvis med husets egne, solmodne tomater. At du spiser godt i Italien og på Sicilien er næsten en selvfølge, og det samme gør du på Agriturismo Villa Dafne.

Et sted for både krop og sjæl

Agriturismo Villa Dafne vil være et godt sted til dig, som længes efter en rolig og afslappende ferie med autentisk indslag. Landskabet rundt om dig giver ro og stilheden er mærkbar. Her er et stort, fint poolområde, som lokker dig til at dase i solens varme stråler. Børn er mere end velkomne, og en del af poolen er beregnet til de yngste gæster. Får du lyst til at tage på eventyr, kan du udforske dine omgivelser til fods, så glem ikke at pakke et par bekvemme sko eller støvler. Du har også mulighed for at opleve landskabet fra hesteryg, eller på to hjul. Er du interesseret i dyr, kan du besøge gården og samtidig få lidt bedre kendskab til driften og de forskellige funktioner.

Deltag i madlavningskurser

Der afholdes fra tid til anden madlavningskurser på Villa Dafne, hvilket mange sætter stor pris på. Deltager du i et madlavningskursus her, lærer du uden tvivl et trick eller to, som du kan tage med dig hjem. Det er bare at spørge det venlige personale om råd og tips til, hvad der tilbydes på det tidspunkt, hvor du holder ferie på stedet.

Læs mere om Agriturismo Villa Dafne

Bo rustikt med charme

Værelserne og lejlighederne på Villa Dafne har deres egen stil, hvor det rustikke og charmerende kombineres til den stil som kaldes Arte Povera. Værelserne har enten dobbeltsenge eller enkeltsenge og kan rumme op til 3 personer. De har alle aircondition, værdiboks, minibar og TV. Alle har desuden privat badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejlighederne har et lille tekøkken, og du sørger selv for at lave mad, med mindre, du vil spise på restauranten.

Læs om værelserne på Agriturismo Villa Dafne

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Villa Dafne

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Villa Dafne som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Villa Dafne. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Agriturismo Villa Dafne

Roligt sted i smukke omgivelser.

Hvis man kan lide at være langt væk fra støj og uro og nyder at kunne kigge ud over marker, er Villa Dafne det rigtige sted at tage hen. Man kan få sine basale behov dækket og kan ikke foretage sig ret meget andet, end at slappe af og nyde omgivelserne.
Hvis man vil ud at se noget, er der ret langt at køre, men der er udflugtsmål, som man kan nås på en dag. Der er gode spisemuligheder på stedet. En almindelig restaurant, som laver skøn, italiensk mad af gårdens egne produkter og en Pizzarestaurant, hvor de laver lækre stenovnspizzaer, også baseret på egne råvarer.Alt til meget rimelige priser.hvis man vil spise andre steder, er der langt at køre.
De vandreture, der anbefales at gå, er alle på landevej det meste af vejen.
Fint værelse med lille terasse med cafesæt.
God morgenmad, men hvis man kom lidt "sent" til morgenmad, var der "udsolgt" af nogle af madvarerne og der blev ikke fyldt op igen (selv om der var 1 time tilbage).
Hvis wi-fi er vigtigt for en, er det ikke her, man skal bo.

Læs mere

Beautiful and peaceful place

Big rooms and amazing view from the balcony. Great swimming pool.
A bit simple breakfast and the selection of the The could be better.
It’s a remote location and bit fare from the cost but the place is worth is.
Tip: there is a wonderful local restaurant near by.

Læs mere

Et ophold lige som man drømmer om

min søn elskede at dykke i den store pool og personalet er meget imødekommende. Jeg kan virkelig anbefale at deltage i madlavningskurset. Man får både rigtig gode tips og opskrifter, man kan lave igen når man kommer hjem. Derudover er det en sjov oplevelse og vi lærte nogen af de andre rigtig godt at kende. Det gør opholdet endnu hyggeligere når man kan udveksle erfaringer andre om de mange udflugtsmål, mens man nyder et glad vin på terrassen inden middagen.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Villa Dafne

Læs mere

Roligt og landligt

Vi var på stedet i månedsskiftet marts/april, som desværre viste sig fra en noget kølig side. Det betød, at værelset var køligt, og især restauranten var kold at opholde sig i. Vi var tilfreds med vores halvpension og værelset. Dog var vi forstyrret af naboen, idet der var meget lydt, især når de skulle tale i telefon i timevis.

Læs mere
 
search map