Villa i Alcamo på Sicilien

Masseria Mamma

 
Masseria Mamma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Mamma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alcamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masseria Mamma ligger på en bakketop blandt vinmarkerne uden for Alcamo. Der er ca. 35 km til Palermos lufthavn, 55 km til Trapanis lufthavn og 12 km til nærmeste strande.

Det er en typisk siciliansk baglio, altså et landshus, som engang husede flere familier, en per værelse, der samledes i den enorme stue. Huset som blev bygget i 1943, er i dag blevet helt restaureret og har plads til op til ti personer.

Læs mere om Masseria Mamma

Trods husets beliggenhed på landet, byder det på al moderne komfort. Ved husets fine terrasse er der blevet installeret et flot bassin, hvorfra der er skøn udsigt over de smukke. omkringliggende bakker. Alle værelserne er udstyrede med aircondition. Der er et vaskerum med vaskemaskine, og køkkenet har opvaskemaskine.

Villaen er bygget op som en hestesko, hvorfor du fra stueetagen kan komme igennem den indre gård uden at skulle hele vejen rundt. Fra køkkenet og stuen er der således udgang både til den indre gård, såvel som - på den anden side - til terrassen, der vender mod svømmebassinet og det omgivende landskab. Indretningen er moderne med kvalitetsmøbler samt nogle antikviteter. Ejeren har været opmærksom på belysningen, og trods lidt modige valg må man sige at huset er lækkert og velindrettet.

Villa med 10 sovepladser:
- Huset er fordelt på to plan. I stueetagen findes en stor opholdsstue med pejs, spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning, lille værelse hvor der kan installeres to ekstra opredninger og et badeværelse, der er egnet til eventuelle gangsbesværede gæster. En trappe fører op til første sal hvor der findes endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse / toilet og mulighed for en ekstra opredning. Fra dette værelse kan man nyde udsigten over de nærliggende vinmarker.

Masseria Mamma er det perfekte opholdssted for dem der ønsker at bo i fred og ro, og som samtidig ønsker at være nær de mange seværdigheder området byder på, såsom byerne Segesta, Erice, Selinunte, Marsala, Castellammare, Trapani og ikke at forglemme storbyen Palermo.

Skjul teksten
 
 
search map