Hotel i Alcamo Marina på Sicilien

Hotel La Battigia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Battigia ligger lige ud til den dejlige sandstrand i Alcamo Marina. Her er kontrasten imellem det gule sand og det blå hav det altdominerende indtryk med klippekysten ved Lo Zingaro mod vest (18 km)og Punta Raisi med Palermos internationale lufthavn mod øst (40 km). Naturreservatet Lo Zingaro er et must, når du er på disse kanter og her skal du naturligvis også besøge den gamle tunfiskerlandsby Scopello. Inden du når så langt, passerer du en af Siciliens hyggeligste og mest autentiske fiskerbyer Castellammare del Golfo (5 km). Her kan du tilbringe meget tid med at ose rundt i de små gader, hvor tiden har stået stille i mange år. Der er dog er kommet flere gode caféer og restauranter på kajen, for turisterne er så småt ved at få øjnene op for denne sicilianske perle, men kommer du uden for sæsonen, har du det hele for dig selv.

Fald i søvn til bølgernes skvulpen

Det 4-stjernede hotel blev gennemrenoveret i 2006, og er derfor et godt og tidsvarende hotel med en god service. I hotellets hall er der en døgnbetjent reception og samme sted finder du hotellets bar, hvor du kan få en god kop kaffe eller et køligt glas vin, som du evt. kan nyde ude på den dejlige terrasse med udsigt over havet. Hotellets restaurant er absolut også et besøg værd, og det er her du indtager dagens første måltid, der serveres som buffet. Du kan også spise din middag med udsigt til havet, og a la carte menuen består både af kød og fisk. I højsæsonen er der mulighed for at spise udendørs på terrassen, og det er også på terrassen at du finder hotellets dejlige pool, hvor der er både liggestole og parasoller. Fra terrassen går du direkte ud på stranden, hvor der opstilles parasoller og liggestole til rådighed for gæsterne i sæsonen, som er ganske lang på Sicilien, og det er også her i første parket du kan nyde den fantastiske solnedgang, inden du lukker øjnene og falder i søvn til bølgernes skvulpen. Ankommer du med bil, kan du parkere gratis i området.

Læs mere om Hotel La Battigia

Gode og komfortable værelser

Hotellet har 23 værelser i forskellige kategorier og de ligger enten i stueetagen eller på første sal og mange har balkon, men det kan ikke garanteres. Værelserne har aircondition, wi-fi mod tillæg, satellit Tv, telefon, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne mod bjerget har hverken balkon eller havudsigt. Bemærk at togbanen kører på bjergsiden ca. 80 meter bagved hotellet og især når vinden kommer ned fra bjergene og vinduerne er åbne kan toget høres.

Læs om værelserne på Hotel La Battigia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Battigia

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Battigia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Battigia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Supertilfredse!

Tilpas stort / lille hotel lige lige på den smukke strand. Absolut værd at vælge "balkon med havudsigt " - hvilken udsigt!
God mad, venlig og servicemindet personale og rene og pæne værelser. Vi stortrivedes.
Beliggende i et boligområde, og der er (næsten) ingen andre restauranter eller butikker i gåafstand. Bil er et must. Vi vender gerne tilbage!

Læs mere

Inger og man fra Vejle boede på Hotel La Battigia i Alcamo Marina fra d. 7. til d. 8. april 2013.

Det var en super tur og begge hoteller var rigtig gode. Alt var i skønneste orden lige fra booking, betaling og afrejse. Dejligt. Det var lidt dyrt at spise på hotellet La Battigia, men det vi fik var lækkert. Fin service og en god oplevelse.

Læs mere

Martin og familie fra Dragør boede på Hotel La Battigia i Alcamo Marina fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Vores tur gik rigtig godt og La Battigia ved Alcamo marina er supergodt beliggende hotel meget tæt på vandet. Alcamo Marina forekommer dog som en ret øde by i efterårsferien.
Det er et must at have en bil så man kan komme rundt og opleve øen.
Vi er bestemt ikke blevet mætte af Sicilien efter denne tur, men vil nok vælge en by med noget mere liv næste gang.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Battigia

Læs mere
 
search map