Anmeldelser af Hotel Kaos

 
Hotel Kaos er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Kaos er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agrigento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Kaos

Læs personlige anmeldelser af Hotel Kaos som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Kaos. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt hotel

Det er et stort hotel med en del fasciliteter som tennis, fodbold, fitness, stor swimmingpool m.v
Hotellet er lidt slidt her og der, men ikke noget der skæmmer det samlede indtryk. Værelserne er pæne og rimeligt store. Udsigten fra balkonen kunne have været lidt bedre for mit vedkommende.
Maden var god af et hotel af være og der var en dygtig pianist der underholdt om aftenen ved middagen.
Hotellet ligger okay, men du skal påregne af have bil, så du kan køre til lidt omkring.

Agrigento som feriedestination

Selve Agrigento er ikke særlig pæn. Faktisk ligner der mest ghetto og da byen ligger i bjergene, så kan man se alle vejene, da de er bygget på broer.
Men selve området er fantastisk. Der er tonsvis af spændende små strande, søde små badebyer og en fed stemning.
Så jeg kan klart anbefale området, selvom jeg gerne ville have været lidt længere væk fra Agrigento.

Hotel Kaos
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Bedømmelse af Hotel Kaos

Flot hotel i flotte omgivelser med mange faciliteter: pool, tennisbaner, workout apparater, gårdhave, bar, musikalsk underholdning mv.
Fine parkeringsforhold, Imødekommende personale. Fin morgenmad, kedelig, lidt kønsløs aftensmad.
Beliggenheden udenfor by trækker lidt ned.

Hotel Kaos
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Kaos
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birthe og mand fra Århus C boede på Hotel Kaos i Agrigento fra d. 19. til d. 21. august 2010.

Vores hotel i Agrigento var fantastisk, dejlig værelse, flot swimming pool og venligt personale. Generelt tak for alt – vi vender meget gerne tilbage til In- italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kent og hans familie fra Esbjerg N boede på Hotel Kaos i Agrigento fra d. 18. til d. 23. juli 2007. De rejste i øvrigt rundt på Sicilien.

Jo tak - vi har haft en rigtig fin tur. Hotel La Torre i Modello er et fint hotel (internationalt). Vi var meget tilfredse med værelserne og betjeningen i det hele taget. Normalt er italiensk morgenmad ikke noget at skrive hjem om, men her var der alt - selv chokoladekage, hvis man skulle føle sig fristet af en "kaloriebombe" på dette tidspunkt.

I Taormina boede vi på et rigtigt hyggeligt lille hotel - familiedrevet - men en meget personlig betjening. Taormina er jo en skøn by. Blot skal nævnes, at mine svigerforældre midt i 70´erne havde lidt problemer med terrænet. Bedste oplevelse her var besøg på Etna, det må man bestemt ikke snyde sig selv for. I det hele taget kan man godt forstå, at kysten her er det mest "turistede" - dejligt område.

I eller ved Agrigento boede vi på Kaos. Hotellet var under ombygning - man havde færdiggjort et pragtfuldt område med swimmingpool. Hotellet fremstår i det hele taget som et hotel af meget høj standard. Værelserne var endnu ikke restaureret og virkede noget nedslidte, men det kunne ikke tage glæden fra helhedsopfattelsen af hotellet. Vi havde valgt området primært pga "Valle dei tempi" og det er virkeligt imponerende. Derudover var det det mest "kedelige" af de steder vi besøgte. Vi havde på hotellet valgt halvpension, hvilket var godt, idet der ikke er restauranter i nærheden - der er vel tæt på 6 km til Agrigento, så det ligger lidt uden for lands lov og ret.

4 af os skulle slutte turen med en enkelt overnatning i Palermo - og det er bestemt ikke et hotel der kommer i nærheden af de 3 stjerner, det er tildelt. Utætte vinduer - ikke særligt tiltalende værelser i det hele taget. Den mad der blev bestilt i restauranten var - om ikke uspiselig - så dog af en meget ringe karakter. Vi var glade for at vi kun skulle tilbringe én nat her.
Selvom det sidste er negativt, har vi overordnet været meget tilfredse og vil helt sikkert bruge jer igen, når det bliver aktuelt - men tag Hotel Ponte af jeres program - vi kan ikke være de eneste der har været skuffede over det hotel.

PS: Vi har iøvrigt sjældent mødt så mange venlige og imødekommende mennesker som sicilianerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map