Hotel i Agrigento på Sicilien

Hotel Kaos

 
Hotel Kaos er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Kaos er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agrigento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Kaos er et 4-stjernet hotel placeret i en restaureret villa beliggende lidt uden for selve byen, men tæt på havet og den dertil hørende strand, Kaos, der har givet navn til hotellet.

Alt, hvad du behøver

Hotellet har egen restaurant, bar, en stor og indbydende pool og en smuk have, der omgiver 'villaen'. Herfra bør du udforske lokalområdets mange seværdigheder, der ud over Tempeldalen tæller Selinute og de arkæologiske vidundere, La Villa Romana del Casale, der er på UNESCOS Verdensarvliste og Sperlingas borg.

Bo med komfort

Alle værelser er udstyret med aircondition, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn med fladskærm og wi-fi internetadgang og så har de naturligvis eget badeværelse med hårtørrer.

Læs mere om Hotel Kaos

Læs om værelserne på Hotel Kaos

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Kaos

Læs personlige anmeldelser af Hotel Kaos som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Kaos. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Kaos

Godt hotel

Det er et stort hotel med en del fasciliteter som tennis, fodbold, fitness, stor swimmingpool m.v
Hotellet er lidt slidt her og der, men ikke noget der skæmmer det samlede indtryk. Værelserne er pæne og rimeligt store. Udsigten fra balkonen kunne have været lidt bedre for mit vedkommende.
Maden var god af et hotel af være og der var en dygtig pianist der underholdt om aftenen ved middagen.
Hotellet ligger okay, men du skal påregne af have bil, så du kan køre til lidt omkring.

Læs mere

Birthe og mand fra Århus C boede på Hotel Kaos i Agrigento fra d. 19. til d. 21. august 2010.

Vores hotel i Agrigento var fantastisk, dejlig værelse, flot swimming pool og venligt personale. Generelt tak for alt – vi vender meget gerne tilbage til In- italia en anden gang.

Læs mere

Kent og hans familie fra Esbjerg N boede på Hotel Kaos i Agrigento fra d. 18. til d. 23. juli 2007. De rejste i øvrigt rundt på Sicilien.

Jo tak - vi har haft en rigtig fin tur. Hotel La Torre i Modello er et fint hotel (internationalt). Vi var meget tilfredse med værelserne og betjeningen i det hele taget. Normalt er italiensk morgenmad ikke noget at skrive hjem om, men her var der alt - selv chokoladekage, hvis man skulle føle sig fristet af en "kaloriebombe" på dette tidspunkt.

I Taormina boede vi på et rigtigt hyggeligt lille hotel - familiedrevet - men en meget personlig betjening. Taormina er jo en skøn by. Blot skal nævnes, at mine svigerforældre midt i 70´erne havde lidt problemer med terrænet. Bedste oplevelse her var besøg på Etna, det må man bestemt ikke snyde sig selv for. I det hele taget kan man godt forstå, at kysten her er det mest "turistede" - dejligt område.

I eller ved Agrigento boede vi på Kaos. Hotellet var under ombygning - man havde færdiggjort et pragtfuldt område med swimmingpool. Hotellet fremstår i det hele taget som et hotel af meget høj standard. Værelserne var endnu ikke restaureret og virkede noget nedslidte, men det kunne ikke tage glæden fra helhedsopfattelsen af hotellet. Vi havde valgt området primært pga "Valle dei tempi" og det er virkeligt imponerende. Derudover var det det mest "kedelige" af de steder vi besøgte. Vi havde på hotellet valgt halvpension, hvilket var godt, idet der ikke er restauranter i nærheden - der er vel tæt på 6 km til Agrigento, så det ligger lidt uden for lands lov og ret.

4 af os skulle slutte turen med en enkelt overnatning i Palermo - og det er bestemt ikke et hotel der kommer i nærheden af de 3 stjerner, det er tildelt. Utætte vinduer - ikke særligt tiltalende værelser i det hele taget. Den mad der blev bestilt i restauranten var - om ikke uspiselig - så dog af en meget ringe karakter. Vi var glade for at vi kun skulle tilbringe én nat her.
Selvom det sidste er negativt, har vi overordnet været meget tilfredse og vil helt sikkert bruge jer igen, når det bliver aktuelt - men tag Hotel Ponte af jeres program - vi kan ikke være de eneste der har været skuffede over det hotel.

PS: Vi har iøvrigt sjældent mødt så mange venlige og imødekommende mennesker som sicilianerne.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Kaos

Flot hotel i flotte omgivelser med mange faciliteter: pool, tennisbaner, workout apparater, gårdhave, bar, musikalsk underholdning mv.
Fine parkeringsforhold, Imødekommende personale. Fin morgenmad, kedelig, lidt kønsløs aftensmad.
Beliggenheden udenfor by trækker lidt ned.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Kaos

Læs mere
 
search map