Hotel i Agrigento på Sicilien

Hotel Dioscuri Bay Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Dioscuri Bay Resort ligger lige ved San Leone-flodens udmunding i bydelen af samme navn. San Leone fungerer som ferieresidens for de lokale indbyggere Agrigento, der som oftest vælger at tilbringe sommermånederne her, og derfor er der også en stor lystbådehavn.

Lige ud til havet og tæt på byen

Trods beliggenheden ved havet og nærheden til provinsbyens livlige bydel, er omgivelserne ret rolige. I nærheden af hotellet - altså i gåafstand - er der nemlig kun restauranter og først efter ca. 1 km langs havpromenaden kommer de første pubs og caféer, der har åbent til sent om natten. Selv i den travle industriferie er støjgenerne fra diskoteker på stranden minimale på grund af afstanden.

Læs mere om Hotel Dioscuri Bay Palace

Et renoveret kloster

Hotel Dioscuri var oprindeligt et kloster, men det er svært at få øje på, da bygningen har gennemgået en grundig renovering og modernisering. De antikke munkeceller eksisterer således ikke længere og mange af de små vinduer er blevet erstattet af større glaspartier og glasdøre, hvorfra du har udgang til brede terrasser med borde og stole. Den gamle klostergård er blevet overdækket, primært med glas, og huser såvel den store hall som det område af restauranten, som primært benyttes til større fester som ex. bryllupper. Ellers benyttes den restaurant, der ligger ved poolen, og hvor der også er mulighed for a spise udendørs.

Pool med havudsigt

Hotellets stærke side – udover beliggenhed og de brede terrasser ved værelserne -er uden tvivl swimmingpoolen. Den er stor (12,5 x 25 m) og indbydende og byder på en flot udsigt over kystlinjen og havet. Der er naturligvis også en solterrasse med liggestole og parasoller samt poolbar. Vil du ligge på stranden, skal du ca. 500 meters væk. Du går over den lille bro og San Leone-floden og straks derefter er du på en flot gul sandstrand.

Værelser med balkon

På Hotel Dioscuri Bay Palace er der ca. 100 værelser i flere forskellige kategorier. Værelserne har de faciliteter som hører til et hotel med 4-stjerner, men uden på nogen måder at være luksuriøse. Værelserne har alle balkon, aircondition, wi-fi, minibar, satellit-TV, værdiboks, telefon, samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hvis du spørger i receptionen, har du også mulighed for at låne en el-keddel (først-til-mølle-princippet).

Det er et godt hotel med en god beliggenhed, der sagtens kan benyttes til et længere ophold. Du skal dog være opmærksom på, at hotellet kan virke lidt slidt, hvorfor vi kun giver 3 stjerner.

Værelserne på Hotel Dioscuri Bay Palace

Dobbeltværelse Classic med balkon

Classic-værelserne råder alle over balkon men har ikke havudsigt. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse Superior med balkon og havudsigt

Superior-værelserne råder alle over balkon samt udsigt over havet enten fra siden eller direkte. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon og havudsigt

Deluxe-værelserne er større og råder alle over balkon samt direkte havudsigt og hjørne med bord og stole. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map