Hotel i Agrigento på Sicilien

Hotel Dioscuri Bay Palace

 
Hotel Dioscuri Bay Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Dioscuri Bay Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agrigento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Dioscuri Bay Resort ligger lige ved San Leone-flodens udmunding i bydelen af samme navn. San Leone fungerer som ferieresidens for de lokale indbyggere Agrigento, der som oftest vælger at tilbringe sommermånederne her, og derfor er der også en stor lystbådehavn.

Lige ud til havet og tæt på byen

Trods beliggenheden ved havet og nærheden til provinsbyens livlige bydel, er omgivelserne ret rolige. I nærheden af hotellet - altså i gåafstand - er der nemlig kun restauranter og først efter ca. 1 km langs havpromenaden kommer de første pubs og caféer, der har åbent til sent om natten. Selv i den travle industriferie er støjgenerne fra diskoteker på stranden minimale på grund af afstanden.

Læs mere om Hotel Dioscuri Bay Palace

Et renoveret kloster

Hotel Dioscuri var oprindeligt et kloster, men det er svært at få øje på, da bygningen har gennemgået en grundig renovering og modernisering. De antikke munkeceller eksisterer således ikke længere og mange af de små vinduer er blevet erstattet af større glaspartier og glasdøre, hvorfra du har udgang til brede terrasser med borde og stole. Den gamle klostergård er blevet overdækket, primært med glas, og huser såvel den store hall som det område af restauranten, som primært benyttes til større fester som ex. bryllupper. Ellers benyttes den restaurant, der ligger ved poolen, og hvor der også er mulighed for a spise udendørs.

Pool med havudsigt

Hotellets stærke side – udover beliggenhed og de brede terrasser ved værelserne -er uden tvivl swimmingpoolen. Den er stor (12,5 x 25 m) og indbydende og byder på en flot udsigt over kystlinjen og havet. Der er naturligvis også en solterrasse med liggestole og parasoller samt poolbar. Vil du ligge på stranden, skal du ca. 500 meters væk. Du går over den lille bro og San Leone-floden og straks derefter er du på en flot gul sandstrand.

Værelser med balkon

På Hotel Dioscuri Bay Palace er der ca. 100 værelser i flere forskellige kategorier. Værelserne har de faciliteter som hører til et hotel med 4-stjerner, men uden på nogen måder at være luksuriøse. Værelserne har alle balkon, aircondition, wi-fi, minibar, satellit-TV, værdiboks, telefon, samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hvis du spørger i receptionen, har du også mulighed for at låne en el-keddel (først-til-mølle-princippet).

Det er et godt hotel med en god beliggenhed, der sagtens kan benyttes til et længere ophold. Du skal dog være opmærksom på, at hotellet kan virke lidt slidt, hvorfor vi kun giver 3 stjerner.

Læs om værelserne på Hotel Dioscuri Bay Palace

Skjul teksten
 
 
search map