Anmeldelser af Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Læs personlige anmeldelser af Baia Di Ulisse Wellness & Spa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baia Di Ulisse Wellness & Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt hotel med plads til forkælelse

Dejligt hotel og god service. Efter et par nætter med naboens hund som underholdning, klagede vi og blev flyttet til andre værelser med nattero.
Perfekt beliggenhed ved strand og skøn pool. Meget rimelige restaurantpriser.

Agrigento som feriedestination

Vi kom der for badeferie og her er stranden bare perfekt. Vi var ude s se templernes dal, der overraskede positivt. Det er et stort område med masser at kigge på og lære noget

Baia Di Ulisse Wellness & Spa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Baia Di Ulisse Wellness & Spa
Dobbeltværelse m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map