Hotel i Agrigento på Sicilien

Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fremragende beliggenhed

Inde i en kølig granskov, med kun 50 meter til sin egen private strand, Le Dune, har Baia di Ulisse en perfekt beliggenhed for enhver type ferie. Ikke kun på grund af nærheden til havet, men Baia Di Ulisse ligger også tæt på Agrigento og Templernes dal der kun er ca. 4 km væk.

I det tilfælde at du overvejer at tage til det vestlige eller sydvestlige Sicilien, så har Baia di Ulisse en strategisk beliggenhed for at udforske den største del af det vestlige Sicilien. Agrigento alene, er en by som i allerhøjeste grad er et besøg værd.
Det er en by med stor historisk værdi og ligger i det bakkede landskab tæt på kysten og området, hjem til nogle fantastiske templer og ruinområder.
De mange antikke seværdigheder står i slående kontrast til de moderne højhuse der dominere udsigten over byen i det sydlige Agrigento ind i mellem en blanding af bygninger fra middelalderen og den barokke periode.

Læs mere om Baia Di Ulisse Wellness & Spa

De overordnede attraktioner i og omkring Agrigento er Tempeldalen, der står på UNESCOs kulturarvsliste og dateres tilbage til 500 f.kr. Man finder en række græske templer, kirkegårde og grave. I det nuværende bycenter kan du finde flere seværdigheder fra den kristne periode så som Katedralen og Santo Spirito klosteret.

Strandene er kun 3-5 km fra Agrigento, ved Lido San Leone og Porto Empédocle kan du finde dejlige strande med krystalklart vand. Nær kysten ved Porto Empédocle kan du finde Scala dei Turchi (Tyrkens trappe), en klippe der er dannet af mergel, en klippetype der minder om kalksten der er formet i lag så det ligner trapper. Navnet kommer fra tyrkiske pirater der fandt ud af at det var en let vej at komme i land på.

Strand eller Pool - Baia Di Ulisse kan begge ting?

Så godt som beliggende på stranden og samtidigt i en granskov. Baia di Ulisse Wellness and Spa har en stor have og terrasse og en lang række services og faciliteter, som vi er sikre på at du vil blive glad for. En af de seneste forbedringer på hotellet er et stort wellness center der tilbyder en indendørs pool område, komplet med spabad, sauna, træningsområde, hammam spa og et relax område. Massageterapi og kropsbehandling er ligeledes mulig. Der er også en solterrasse som del af wellness området. Udendørs finder du en stilfuld swimming pool med solsenge og parasoller, og endelig kan du nyde stranden og havet.

Du har rigeligt at vælge imellem hvis sulten melder sig, der er tre restauranter på Baia Di Ulisse. En restaurant ligger med udsigt til pool området og den anden ligger i granskoven. Baren er leveringsdygtig i kaffe, forfriskninger og snacks hele dagen. Der er en stort parkeringsplads rundt om Baia di Ulisse og WiFi er tilgængelig i fællesområder. For at komme til den nærliggende lille by San Leone har du mulighed for at leje cykler istedet for at køre i bil. Receptionen er meget tjenstvillige og hjælper dig gerne med cykelleje.

Klassiske og komfortable værelser

Hotel Baia di Ulisse har 92 værelser, dekoreret i en lys klassisk middelhavsstil med god komfort, udvalgte med havudsigt, andre med udsigt over de farverige haver. Alle værelser har hårtørrer, air-condition, minibar og satelit TV.

Læs om værelserne på Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Læs personlige anmeldelser af Baia Di Ulisse Wellness & Spa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baia Di Ulisse Wellness & Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt hotel med plads til forkælelse

Dejligt hotel og god service. Efter et par nætter med naboens hund som underholdning, klagede vi og blev flyttet til andre værelser med nattero.
Perfekt beliggenhed ved strand og skøn pool. Meget rimelige restaurantpriser.

Læs mere
 
search map