Feriebolig i Acireale på Sicilien

Residence Trinacria

Havet ved Santa Tecla
 
Residence Trinacria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Trinacria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acireale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Trinacria ligger i kort afstand fra havet i rolige omgivelser ved det lille bysamfund Santa Tecla. I selve Santa Tecla er der en købmand (ca. 600 meter) og en restaurant (ca. 1.5 km). Den nærmeste større by er den travle kystby Acireale (ca. 4,5 km), hvor der er et godt udvalg af butikker samt spisesteder.

Pool og flot have

På Residence Trinacria er der ialt 8 lejligheder. Gæsterne deles om den gode pool (10 x 5 meter) omgivet af en frodig indhegnet have. Den frodige grund med udsigt over Etna vulkanen er bare et af attraktiverne her, udover den synlige og kontinuerlige vedligholdelse af haven - og huset - og det afgørende element, er en af de grønneste græsplaner man får at se på Sicilien. Langs grusvejen, som danner indkørslen til huset, er der parkeringsplads. Der er ikke direkte havudsigt, men man kan skimte havet blandt træerne - den imponerende Etna vulkan er på stedet synlig fra hvert et hjørne af haven. Havet er i gåafstand og her springer man i vandet fra klipperne - der er nemlig ingen sandstrand her.

Læs mere om Residence Trinacria

Lejligheder

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal. De råder alle over aircondition og fjernsyn. Der er ikke internet i selve lejlighederne men der er en wi-fi free zone i haven, hvor alle gæsterne kan logge på. Lejlighederne i stueetagen har direkte udgang til haven. Lejlighederne på første sal nyder bedre udsigt og nogle af dem har balkon (undtagen etværelseslejligheden).

Lejlighederne på Residence Trinacria

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 25 m². Den består af alrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (160 x 190 cm) samt badeværelse med toilet og bruser. Den har udgang til terrasse med bord og stole der vender mod havet - der er dog ingen havudsigt.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. sal uden balkon)

Lejligheden ligger på første sal og er ca. 25 m². Den består af alrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (160 x 190 cm) samt badeværelse med toilet og bruser. Den har ingen balkon, men to vinduer der har udsigt mod havet.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Der er fire toværelseslejligheder og de ligger alle i stueetagen. De er ca. 32 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa med halvandenmands soveplads (105 x 187 cm), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De har udgang til egen terrasse med bord og stole, der kan vende mod havet eller mod Etna vulkanen.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med balkoner)

Der er to treværelseslejligheder og de ligger på første sal. De er ca. 52 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa med halvandenmands soveplads (105 x 187 cm), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. De har både en balkon mod havet og en mod Etna vulkanen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Trinacria

Læs personlige anmeldelser af Residence Trinacria som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Trinacria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Trinacria

Anmeldelse Residence Trinacria

Fin lejlighed. God beliggenhed med udsigt til både havet og Etna. Meget hjælpsom værtinde.

Læs mere

Herlig ferie.

Super god lejlighed i en fantastisk have. Elvira var meget sød og hjælpsom. Gå afstand til indkøbs muligheder. Dog var vi ikke imponeret af de lokale restauranter, men kørte til Acriale, hvor der var et større udvalg.
God beliggenhed i forhold til udflugter i området og bliver man træt af at køre selv, er det muligt at tage toget fra Acriale.
Adgangen til internet WI-FI var ikke imponerende. Vi har heldig et par gang at få adgang i 4-5 min., så det skal man ikke satse på.

Læs mere

Et besøg værd

Super god lejlighed med Middelhavs kik.
Imødekommende og serviceminded udlejer.

Læs mere

Med udsigt til Etna

Rigtigt dejligt ophold i Acriale. meget pæne ferieboliger i ydest velplejede omgivelser. Ligger helt perfekt for ture til Taromina, Catania, Siracusa, Ragusa, Noto og ikke mindst Etna. Få kilometer til motorvejen få kilometer til supermarkeder endnu kortere til bager, slagter og grønthandler.
Vi havde en lejlighed ved jorden hvilket gjorde at vi havde egen terrasse med morgensol vi havde kig til havet fra vores teresse, der kan bades da skrænterne på dette sted er vældig høje. (5 meter) Fin lille pool og i poolområdet var der den smukkeste udsigt til den store vulkan. Ved poolen kunne dog savnes flere parasoller men der var rig mulighed for at finde skygge i den flotte have. Der syntes umiddelbart ikke at være mange havemøbler ved polen men det var aldrig et problem. Da vi ankom til Residence Trinacria kunne vi ikke finde ud af at komme ind mange døre ind til have/ haverne men efter et opkald til Elvira kom vi ind efter 2 minutter, Elvira taler godt engelsk og er meget hjælpsom. Vi savned dog den lovede vaskemaskine, Elvira arrangerede det således at vi kunne benytte hendes så vi manglede den ikke.

Læs mere
 
search map