Villa i Villasimius på Sardinien

Villa Marcus

 
Villa Marcus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Marcus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omtrent 4 kilometer fra Villasimius, over den flotte kystvej mellem Cagliari og Villasimius ligger Villa Marcus med en skøn udsigt over havet og stranden. Den nærmeste by er Villasimius som ligger knap 4 kilometer fra villaen. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger i en afstand af cirka 2 kilometer.

Fra villaens opholdsstue er der udgang til en pæn møbleret terrasse, privat pool på 8 x 5 meter, hvor fra det er muligt at nyde den fine havudsigt. Ved siden af villaen fører en trappe, som går under kystvejen, ned til stranden og det tager ikke mere end 5 minutter før man kommer ned til en dejlig sandstrand med krystalklart hav.

Læs mere om Villa Marcus

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager. På første sal, hvor hovedindgangen også findes, finder du et enkelt soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og brus. På underetagen finder vi et stort køkkenalrum med komfur, køle- og fryseskab, bardisk med 3 barstole, 2 sofaer, satellitfjernsyn samt tre soveværelser med enkeltsenge (der kan skubbes sammen). Fra opholdstuen er der udgang til terrassen og svømmebassinet. Villaen råder over to badeværelser, et med brus og et andet med badekar. Der er desuden tilknyttet to stk. parkeringspladser til villaen.

Vi anbefaler villaen til den store familie, eller til flere familier som ønsker at nyde Sardiniens gavmilde klima, med en skøn havudsigt og en fin sandstrand et stenkast fra villaen. Støj fra den nærliggende vej kan ikke udelukkes og især weekenderne i højsæsonen kan byde på tæt trafik.

Skjul teksten
 
 
search map