Anmeldelser af Residence Club S'Incantu
 
Residence Club S'Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club S'Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi elsker Sardinien :-)

Vi elsker Sardinien - Europas næsten ukendte perle. En fantastisk ø med smukke bugte og turkisblåt vand. Vi har besøgt øen adskillige gange og kommer bestemt tilbage :-)

Vi boede på Residence Club S'Incantu i juli, 2 voksne og 2 børn. Lejligheden var ren og pæn, italiensk enkelthed, men med utroligt hårde madrasser. Køkkenet var veludstyret. Vi var i komplekset sammen med venner som boede i en anden lejlighed, og man skal være opmærksom på kvalitetsforskel i lejlighedernes beliggenhed. Vor venner havde en lejlighed oppe på 1.sal med udsigt over swimmingpool og havet, mens vi boede i en stuelejlighed mod vejen som var noget mørk, men tilgengæld køligere. Terrassen var afskærmet mod vejen med grøn beplantning. Vi ville klart foretrække en 1.sals lejlighed med a/c.

Vi har boet på flere hoteller på Sardinien, og har altid mødt en imødekommenhed og gæstfrihed som tiltaler os meget. Men på Residence Club S'Incantu var personalets engelsk kundskaber begrænsede, og servicen Ikke i top. Eks. ønskede vi information om sejlture langs kysten, vi havde i Villasimus set flere muligheder, men hotellet samarbejdede kun med et selskab, og var mere interesseret i at få indkrævet betaling for den ene tur, end at yde en egentlig service med information om mulighederne. De kunne ikke være behjælpelig med henvendelse til andre selskaber. En attitude som vi ikke har mødt andetsteds på Sardinen.

Swimmingpool området var fint, ungerne elskede det. Stranden i gåafstand var ok, børnevenlig med lavt vand, men der er mange muligheder i området. Bil er en nødvendighed, da der ikke er dagligvareindkøb i nærheden.

Anbefaling til kommende gæster

Vi valgte en bådtur med Matilda II, et træskib med sejl, som sejlede os op ad kysten mod Costa Rei. Der var 2 badestop i krystalklart blåt vand. Absolut fantastisk for både børn og voksne. En stor ros til kaptajnen og hans besætning for en hyggelig tur med herlig pasta ret til frokost. Vi var cirka 30 mand ombord, hvilket var passende. OBS vi kontaktede selv bådens telefonnummer, og fik en fin service.

Lej en bil og udforsk området ad de små veje op langs Costa Rei, der er rigtig mange smukke strande. Kør af asfaltvejen og ud på grusvejene for at nå strandene - ligesom italienerne :-)

Residence Club S'Incantu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Club S'Incantu
Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser

Udover prisen annonceret på In-Italia betalte vi forbrug på 45 euro pr. person samt obligatorisk slutrengøring på 60 euro, hvilket fordyrede opholdet betydeligt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Der er ingen restaurant på stedet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Club S'Incantu
 
search map