Anmeldelser af Residence Club S'Incantu

 
Residence Club S'Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club S'Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Club S'Incantu

Læs personlige anmeldelser af Residence Club S'Incantu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Club S'Incantu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lotte Blomgreen og familie fra Kruså boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

det voldte os lidt problemer at finde stedet - vi var ikke lige klar over, at vi skulle kigge efter store blå flag med teksten Oeden Viaggi.. Til gengæld stod der så også fire meget talende og meget entusiastiske ansatte klar til at tage mod os, da vi kom frem - noget overvældende - men i fin tråd med den ånd, der er på stedet. Lejligheden var indrettet som forventet: mor, far og to børn boede i den ene og i nabo-lejligheden boede mormor og morfar. Terrassen er meget stor, og vi kunne sagtens sidde alle seks og spise sammen udenfor. Vi var heldige at få lejligheder, der vendte væk fra pool-området og ud til landevejen, og her er så måske det eneste minus ved stedet: der er MEGET larm fra pool-området i form af musik og "morsomme" lege, som de mange ansatte står for. De gør det med charme (og en stor grad af ihærdighed!), men det er nok ikke lige den skandinaviske stil at blive inviteret til ved højlys dag at beundre fem granvoksne mennesker, der rækker tunge på skift.. De italienske gæster var dog meget begejstrede, og jeg er helt på det rene med, at smag og behag er forskellig. Men pludselig forstod jeg også bedre, hvordan italienerne kan vælge en person som Silvio Berlusconi til ministerpræsident. Det er en klar fordel at råde over en bil. Der er langt til nærmeste supermarked, hvis man er til fods. Der er et par glimrende supermarkeder inde i Villasimius, og aldeles udmærkede restauranter både inde i byen og langs hovedvejen fra Villasimius og i retning mod Caglieri. Lejlighederne er fint udstyrede til madlavning. De er lidt smålige med håndklæder og her er hverken viskestykker eller karklude, så det skal med hjemmefra. Man skal i øvrigt ikke undervurdere de beløb, der betales ved ankomst (obligatorisk klubmedlemskab, rengøring, el, vand, gas etc.). For en familie på fire betyder det faktisk, at den ugentlige leje fordobles. Men et dejligt sted med god strand i nærheden og fine muligheder for udflugter til for eksempel hovedstaden Caglieri eller den smukke kyst Costa Rei.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Flemming fra Brønshøj boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Hej, det bliver meget kort da jeg lige er startet på arbejde i dag.

Super sted og super ferie, det er ikke sidste gang vi er på Sardinien ( gennem in-italia )

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kristiina og Stig fra Hasselager boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 30. august til d. 6. september 2008.

Kristiina skriver:
Det var rigtig godt ophold i Villasimius. Stedet var super!! Personale var venlig og bolig var fint og rent. Villasimius selv er en lille by, men aktiv om aften med butikker og spisesteder. Området var bare flot og Costa Rai kysten med fine strander med nogle undervandsklipper til snorkling. Stedet anbefales til familie med børn. De har fint swimming pool til børn og voksne+ lille legeplads og arrangementer/underholdning

Stig skriver:
Som helhed var vi rigtig glade for vores ophold i Villasimius. Det var et utroligt lækkert sted vi boede hvad de ydre faciliteter, service og stemning angik. Selv om man ikke behøvedes deltage i de mange glade aktiviteter, eller så ret meget af den underholdning der forgik hver aften, følte man alligevel et særligt samhør på stedet.
Poolområdet var især dejligt, og meget børnevenligt. Dyrelivet i det små var også rigtig livligt :-)

Lejligheden har vi lidt delte meninger om, men jeg synes selv den kunne have været lidt større, så man f.eks. ikke fik lyset fra badeværelset i hovedet når man lå i sengen (skydedør, der ikke kunne låses). Der var også temmelig trangt i køkkenet, men disse ting blev opvejet af det dejlige miljø udenfor.

Byen var vi i første omgang ikke så imponeret over, men tager man derind efter kl.20 om aftenen bliver der rigtig hyggeligt og livligt.
Men det er én lang gade, og ikke så meget "centrum" ud over det. Det er en god idé at tage derind lidt før, så man kan nå at handle ind inden supermarkederne lukker... der er nemlig kun en lille halvdyr campingbutik i nærheden af lejlighederne... og det er også en pæn gåtur derhen.

Stranden var udmærket, 10 minutters gang væk, men vi vil også anbefale at man prøver Costa Rei, hvis man har bil med.

Er man ude efter afslapning, og ikke så meget kultur og byliv er Villasimius et godt valg. Cagliari ligger ikke så langt væk, så bare man vil køre lidt kan man sikkert også få de andre ting med, vi kom bare ikke derind, mest fordi kørslen på bjergkystvejene skræmte den ene af os ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map