Anmeldelser af Residence Club S'Incantu

 
Residence Club S'Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club S'Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Club S'Incantu

Læs personlige anmeldelser af Residence Club S'Incantu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Club S'Incantu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vi elsker Sardinien :-)

Vi elsker Sardinien - Europas næsten ukendte perle. En fantastisk ø med smukke bugte og turkisblåt vand. Vi har besøgt øen adskillige gange og kommer bestemt tilbage :-)

Vi boede på Residence Club S'Incantu i juli, 2 voksne og 2 børn. Lejligheden var ren og pæn, italiensk enkelthed, men med utroligt hårde madrasser. Køkkenet var veludstyret. Vi var i komplekset sammen med venner som boede i en anden lejlighed, og man skal være opmærksom på kvalitetsforskel i lejlighedernes beliggenhed. Vor venner havde en lejlighed oppe på 1.sal med udsigt over swimmingpool og havet, mens vi boede i en stuelejlighed mod vejen som var noget mørk, men tilgengæld køligere. Terrassen var afskærmet mod vejen med grøn beplantning. Vi ville klart foretrække en 1.sals lejlighed med a/c.

Vi har boet på flere hoteller på Sardinien, og har altid mødt en imødekommenhed og gæstfrihed som tiltaler os meget. Men på Residence Club S'Incantu var personalets engelsk kundskaber begrænsede, og servicen Ikke i top. Eks. ønskede vi information om sejlture langs kysten, vi havde i Villasimus set flere muligheder, men hotellet samarbejdede kun med et selskab, og var mere interesseret i at få indkrævet betaling for den ene tur, end at yde en egentlig service med information om mulighederne. De kunne ikke være behjælpelig med henvendelse til andre selskaber. En attitude som vi ikke har mødt andetsteds på Sardinen.

Swimmingpool området var fint, ungerne elskede det. Stranden i gåafstand var ok, børnevenlig med lavt vand, men der er mange muligheder i området. Bil er en nødvendighed, da der ikke er dagligvareindkøb i nærheden.

Anbefaling til kommende gæster

Vi valgte en bådtur med Matilda II, et træskib med sejl, som sejlede os op ad kysten mod Costa Rei. Der var 2 badestop i krystalklart blåt vand. Absolut fantastisk for både børn og voksne. En stor ros til kaptajnen og hans besætning for en hyggelig tur med herlig pasta ret til frokost. Vi var cirka 30 mand ombord, hvilket var passende. OBS vi kontaktede selv bådens telefonnummer, og fik en fin service.

Lej en bil og udforsk området ad de små veje op langs Costa Rei, der er rigtig mange smukke strande. Kør af asfaltvejen og ud på grusvejene for at nå strandene - ligesom italienerne :-)

Residence Club S'Incantu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Club S'Incantu
Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser

Udover prisen annonceret på In-Italia betalte vi forbrug på 45 euro pr. person samt obligatorisk slutrengøring på 60 euro, hvilket fordyrede opholdet betydeligt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Der er ingen restaurant på stedet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Residence Club S'Incantu

Residence Club S'Incantu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Club S'Incantu
Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Residence Club S'Incantu

Residence Club S'Incantu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Club S'Incantu
Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Morten fra Jelling boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi har haft en god tur. Overordnet set er vi meget tilfredse med stedet og har lyst at komme tilbage en anden gang. Det var velholdt - pænt og rent - både omkring lejligheden og fællesfaciliteterne.

Vi var den eneste nordiske familie så man må være indstillet på at børn skal klare sig med fagter og godt humør. For selv om vores større børn taler en del engelsk gør de italienske børm det ikke - ja, ikke engang de fleste voksne. Men for vores familie gik det fint og personalet var meget opsatte på at gøre os tilfredse og engagere vores børn i aktiviteterne på stedet. For den store familie er det ganske intimt da der er et soveværelse med 4 sovepladser og et køkken med en opredning.

Villasimius er et utrolig fint område. Ja, det er et ferie område hvad det betyder af højere priser og shopping. Men strandende er utrolig fine og faktisk ret rummelige sammenlignet med mange andre steder på øen. Så man finder altid en plads og kan bevæge sig rundt på forskellige strande med hver deres karakteristika. Perfekt hvis man har lyst at holde ferie med italienerne.

Vi havde en dejlig ferie og kan anbefale stedet til andre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Dorte og familie fra Sdr. Omme boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Tak vi havde et super godt ophold, synes lejlighederne er fine og velholdte, dejligt med stort køleskab og lille fryser. (– man betaler altså ikke noget ekstra for aircondition..) og slutrengøringen man selv foretager er ikke noget problem.
Vi fik lejligheder der pegede væk fra pool-området, helt perfekt. Og underholdningen der først starter ved 15:30 tiden er ikke generende af nogen art, man føler sig ikke tvungen til at deltage i noget, men kan blot observere hvis man vil.
Vores børn nød godt af det underholdning der var for børn. Eneste vi synes er at de der underholder efter Mini-bebe-dance om aftenen spiller lidt for højt – Man kan knapt tale sammen hvis man sidder ved bordene i bar-området.
De ansatte er søde og rare, forsøger på bedste vis at være behjælpelige.

Byen er hyggelig, dog må man lige i bilen for at komme derind, men dejligt sted, og stranden der ligger i gåafstand er også super, vi kørte også rundt til de forskellige strande i nærheden, som alle har noget specielt at byde på, ikke mindst snorkling. Ikke sidste gang vi tager til Sardinien!! Smuk smuk ø

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne fra Odense boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Villasimius: Resort med en høj standard og et dejligt pool-område. Fantastiske strande i området, som kan nås til fods fra feriekomplekset. Personalet var venlige, men kun ganske få kunne noget engelsk. Det betød, at alle aktiviteterne kun foregik på italiensk. Det betød ikke så meget for os, men ville nok kunne skuffe andres forventninger.

Området er i sig selv meget smukt - men ikke med så mange seværdigheder i nærheden, hvis man ønsker et afbræk i badelivet. Dog byder Cagliari på mange gode oplevelser, der sagtens kan fylde en dag eller to. Selve Villasimius er livlig om aftenen og har gode butikker i forhold til sin størrelse.

Så vil jeg da også gerne give ros til In-Italia for rigtig god service. I virker professionelle og godt inde i stederne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bettina og hendes familie fra Aars boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Efter 3 dage hos Cecilia i Cabras kørte vi videre til Villasimius, hvor vi skulle være en uge.
En rigtig flot køretur de sidste kilometer gennem bjergene. Helt fantastisk flot udsigt over bjergene og hele kystlinien.
I Villasimius boede vi på S’Incantu, hvilket også var nemt at finde og hvor der også ventede en varm modtagelse.

Hjemmefra vidste vi at der skal betales for ophold/underholdning/slutrengøring samt depositum, pga. andre anmeldelser på In-Italias hjemmeside. Så det kom ikke bag på os.
Vi vidste også at der er liv og glade dage på hotellet fra morgen til aften. Så det kom heller ikke bag på os – og det var egentlig alene ud fra disse tidligere rejseoplevelser at vi havde valgt stedet. Og velvalgt var det – i hvert fald, når man rejser med børn. Fra kl. 9.00 morgen til midnat er der aktiviteter og underholdning stort set hele tiden. Det hele til glæde for børnene og det meste til glæde for os voksne.

Hotellet er ganske fint og rettelig placeret i afstand til strande og by. Ophold på Villasimius anbefales også med leje af bil, hvis man vil udforske området mere.

Alt i alt har vi haft den bedste sommerferie af alle. Det er en speciel oplevelse i sig selv, at planlægge sin egen ferie på den måde, i kontrast til at købe en charterrejse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Jens og Charlotte fra Humlebæk boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 25. juli til d. 8. august 2009.

Resorten i Villasimius var generelt OK med det meste. Stedet havde dog generelt "turisttilbud", som vi ikke bryder os om. Fast ansat personale, der hver eneste dag og aften sørger for, at gæsterne ikke keder sig. Div.arrangementer med fysisk aktivering, musik/sang, sport, teater mm. Alt sammen meget støjende og til sent om aftenen. Kun på italiensk !
Vi kan sagtens selv finde på, hvad vores ferie skal bruges til, og dette "tilbud" var således kun til gene for os.
Receptionisten, der iøvrigt var flink og høflig og talte godt engelsk, havde i første omgang givet os en stuelejlighed, der vente væk fra centralkomplekset. Den lå temmelig lavt, og terrassen var mørk og lå nærmest under jordplanet. Vi brokkede os over dette (og specielt fordi lejligheden ikke i sig selv var særlig stor). Vi fik at vide, at alle lejlighederne var lige store, men fik straks en anden, der var på 1 sal, men vendte ud mod vejen. Det viste sig senere, at være af mindre betydning, da centralkomplekset omkring poolen jo var der, hvor alt den nævnte aktivitet fandt sted. Vi havde dejlig udsigt mod vest og således solnedgang hver aften. Mad, drinks, spil og læsning i ro og mag på vores terrasse - skønt !
Uden at være utilfredse, så ærgrede det os lidt med alle de ekstra beløb, der kommer på med det koncept, der bruges i resorten. Det ses også mange andre steder. Selv om man er velinformeret ud fra hjemmesiden, når man booker sit ophold, så giver det en dårlig start, at man må lægge EU 1.100,00 ved ankomsten + EU 200,00 i depositum. Man skal betale for dagligt medlemskab af "klubben", adgang til div. faciliteter, rengøring mm. Man har ikke mulighed for at vælge fra, og det er således alene et "salgs-trick".

Byen, den lokale strand og strandene længere væk, prisniveauet og Sardinien helt generelt var super. Klar anbefaling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map