Feriebolig i Villasimius på Sardinien

Residence Club S'Incantu

 
Residence Club S'Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club S'Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lejlighedskompleks blev opført i år 2007 og ligger ca. to km fra Villasimius centrum hvor du finder et mindre udvalg af caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Indkøbsmuligheder findes blot ca. 500 meter fra stedet. Kun ca. 400 meter fra lejlighederne finder du en af Villasimius' dejlige strande, Spiaggia del Riso og Spiaggia di Campolongu. Du kommer nemt til stranden fra lejlighedskomplekset; et stisystem der fører igennem pinjelunden, og direkte ned til stranden. I gangafstand fra lejlighederne finder du ligeledes Villasimius' golfklub.

Aktiviteter for hele familien

Til fælles brug for stedets gæster er svømmebassin, reception, snackbar, parkering, kombineret tennisbane og lille fodboldbane samt, mod betaling af tillæg, cykeludlejning. Residence Club S'Incantu er velegnet for familier, der ønsker at nyde ferien tæt på stranden, i dejlige omgivelser, med mulighed for diverse aktiviteter for hele familien. Det obligatoriske klubkort inkluderer bl.a. underholdning for børn og voksne, hvorfor man skal forvente livlig aktivitet både dag og aften.

Læs mere om Residence Club S'Incantu

Lejligheder med balkon eller veranda

Lejlighedskomplekset består af toetagers rækkehuse placeret omkring stedets svømmebassin med dertilhørende solterrasse. Lejlighederne i stueetagen har alle lille veranda, mens de der ligger på første sal, har balkon. Alle lejlighederne er pænt indrettede, og udstyret med aircondition, satellit-tv samt balkon eller overdækket veranda.

Lejlighederne på Residence Club S'Incantu

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser

består af opholdsstue med køkkenhjørne, to sovesofaer hver til én person (kan samles til dobbeltseng), badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller veranda. Prisen er gældende for to personer, med mulighed for ekstra seng mod betaling af tillæg.

Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser

består af opholdsstue med køkkenhjørne og udtrækssovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller veranda. Prisen er gældende for fire personer, med mulighed for to ekstra senge mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Club S'Incantu

Læs personlige anmeldelser af Residence Club S'Incantu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Club S'Incantu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Club S'Incantu

Bedømmelse af Residence Club S'Incantu

Læs mere

Bedømmelse af Residence Club S'Incantu

Læs mere

Vi elsker Sardinien :-)

Vi elsker Sardinien - Europas næsten ukendte perle. En fantastisk ø med smukke bugte og turkisblåt vand. Vi har besøgt øen adskillige gange og kommer bestemt tilbage :-)

Vi boede på Residence Club S'Incantu i juli, 2 voksne og 2 børn. Lejligheden var ren og pæn, italiensk enkelthed, men med utroligt hårde madrasser. Køkkenet var veludstyret. Vi var i komplekset sammen med venner som boede i en anden lejlighed, og man skal være opmærksom på kvalitetsforskel i lejlighedernes beliggenhed. Vor venner havde en lejlighed oppe på 1.sal med udsigt over swimmingpool og havet, mens vi boede i en stuelejlighed mod vejen som var noget mørk, men tilgengæld køligere. Terrassen var afskærmet mod vejen med grøn beplantning. Vi ville klart foretrække en 1.sals lejlighed med a/c.

Vi har boet på flere hoteller på Sardinien, og har altid mødt en imødekommenhed og gæstfrihed som tiltaler os meget. Men på Residence Club S'Incantu var personalets engelsk kundskaber begrænsede, og servicen Ikke i top. Eks. ønskede vi information om sejlture langs kysten, vi havde i Villasimus set flere muligheder, men hotellet samarbejdede kun med et selskab, og var mere interesseret i at få indkrævet betaling for den ene tur, end at yde en egentlig service med information om mulighederne. De kunne ikke være behjælpelig med henvendelse til andre selskaber. En attitude som vi ikke har mødt andetsteds på Sardinen.

Swimmingpool området var fint, ungerne elskede det. Stranden i gåafstand var ok, børnevenlig med lavt vand, men der er mange muligheder i området. Bil er en nødvendighed, da der ikke er dagligvareindkøb i nærheden.

Læs mere

Morten fra Jelling boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi har haft en god tur. Overordnet set er vi meget tilfredse med stedet og har lyst at komme tilbage en anden gang. Det var velholdt - pænt og rent - både omkring lejligheden og fællesfaciliteterne.

Vi var den eneste nordiske familie så man må være indstillet på at børn skal klare sig med fagter og godt humør. For selv om vores større børn taler en del engelsk gør de italienske børm det ikke - ja, ikke engang de fleste voksne. Men for vores familie gik det fint og personalet var meget opsatte på at gøre os tilfredse og engagere vores børn i aktiviteterne på stedet. For den store familie er det ganske intimt da der er et soveværelse med 4 sovepladser og et køkken med en opredning.

Villasimius er et utrolig fint område. Ja, det er et ferie område hvad det betyder af højere priser og shopping. Men strandende er utrolig fine og faktisk ret rummelige sammenlignet med mange andre steder på øen. Så man finder altid en plads og kan bevæge sig rundt på forskellige strande med hver deres karakteristika. Perfekt hvis man har lyst at holde ferie med italienerne.

Vi havde en dejlig ferie og kan anbefale stedet til andre

Læs mere

Dorte og familie fra Sdr. Omme boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Tak vi havde et super godt ophold, synes lejlighederne er fine og velholdte, dejligt med stort køleskab og lille fryser. (– man betaler altså ikke noget ekstra for aircondition..) og slutrengøringen man selv foretager er ikke noget problem.
Vi fik lejligheder der pegede væk fra pool-området, helt perfekt. Og underholdningen der først starter ved 15:30 tiden er ikke generende af nogen art, man føler sig ikke tvungen til at deltage i noget, men kan blot observere hvis man vil.
Vores børn nød godt af det underholdning der var for børn. Eneste vi synes er at de der underholder efter Mini-bebe-dance om aftenen spiller lidt for højt – Man kan knapt tale sammen hvis man sidder ved bordene i bar-området.
De ansatte er søde og rare, forsøger på bedste vis at være behjælpelige.

Byen er hyggelig, dog må man lige i bilen for at komme derind, men dejligt sted, og stranden der ligger i gåafstand er også super, vi kørte også rundt til de forskellige strande i nærheden, som alle har noget specielt at byde på, ikke mindst snorkling. Ikke sidste gang vi tager til Sardinien!! Smuk smuk ø

Læs mere

Anne fra Odense boede på Residence Club S'Incantu i Villasimius fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Villasimius: Resort med en høj standard og et dejligt pool-område. Fantastiske strande i området, som kan nås til fods fra feriekomplekset. Personalet var venlige, men kun ganske få kunne noget engelsk. Det betød, at alle aktiviteterne kun foregik på italiensk. Det betød ikke så meget for os, men ville nok kunne skuffe andres forventninger.

Området er i sig selv meget smukt - men ikke med så mange seværdigheder i nærheden, hvis man ønsker et afbræk i badelivet. Dog byder Cagliari på mange gode oplevelser, der sagtens kan fylde en dag eller to. Selve Villasimius er livlig om aftenen og har gode butikker i forhold til sin størrelse.

Så vil jeg da også gerne give ros til In-Italia for rigtig god service. I virker professionelle og godt inde i stederne.

Læs mere
 
search map