Feriebolig i Villasimius på Sardinien

Residence Club S'Incantu

 
Residence Club S'Incantu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club S'Incantu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lejlighedskompleks blev opført i år 2007 og ligger ca. to km fra Villasimius centrum hvor du finder et mindre udvalg af caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Indkøbsmuligheder findes blot ca. 500 meter fra stedet. Kun ca. 400 meter fra lejlighederne finder du en af Villasimius' dejlige strande, Spiaggia del Riso og Spiaggia di Campolongu. Du kommer nemt til stranden fra lejlighedskomplekset; et stisystem der fører igennem pinjelunden, og direkte ned til stranden. I gangafstand fra lejlighederne finder du ligeledes Villasimius' golfklub.

Aktiviteter for hele familien

Til fælles brug for stedets gæster er svømmebassin, reception, snackbar, parkering, kombineret tennisbane og lille fodboldbane samt, mod betaling af tillæg, cykeludlejning. Residence Club S'Incantu er velegnet for familier, der ønsker at nyde ferien tæt på stranden, i dejlige omgivelser, med mulighed for diverse aktiviteter for hele familien. Det obligatoriske klubkort inkluderer bl.a. underholdning for børn og voksne, hvorfor man skal forvente livlig aktivitet både dag og aften.

Læs mere om Residence Club S'Incantu

Lejligheder med balkon eller veranda

Lejlighedskomplekset består af toetagers rækkehuse placeret omkring stedets svømmebassin med dertilhørende solterrasse. Lejlighederne i stueetagen har alle lille veranda, mens de der ligger på første sal, har balkon. Alle lejlighederne er pænt indrettede, og udstyret med aircondition, satellit-tv samt balkon eller overdækket veranda.

Lejlighederne på Residence Club S'Incantu

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser

består af opholdsstue med køkkenhjørne, to sovesofaer hver til én person (kan samles til dobbeltseng), badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller veranda. Prisen er gældende for to personer, med mulighed for ekstra seng mod betaling af tillæg.

Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser

består af opholdsstue med køkkenhjørne og udtrækssovesofa til to personer (bedst til børn), soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller veranda. Prisen er gældende for fire personer, med mulighed for to ekstra senge mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map