Hotel i Villasimius på Sardinien

Hotel Simius Playa

 
Hotel Simius Playa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Simius Playa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Villasimius og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette stemningsfulde hotel nyder en fabelagtig placering, et stenkast fra den lækre sandstrand i Simius Playa-bugten og kun ca. én km fra den lille, men hyggelige by, Villasimius, hvor du finder forretninger, caféer og spisesteder. Villasimius ligger kun ca. 50 km fra øens 'hovedstad' Cagliari.

Sætter man pris på et godt måltid, er det ikke nødvendigt at bevæge sig væk fra hotellet. På stedets egen restaurant kan man nemlig, i dejlige, lyse omgivelser, nyde et hav af lækkerier, tilberedt af hotellets anerkendte kok. Morgenmaden består af en stor, varieret buffet, og indtages ligeledes i den dejlige, restaurant der vender ud mod haven og poolen.

Læs mere om Hotel Simius Playa

Hotellet består af 38 pæne og nyistandsatte værelser, samt 6 juniorsuites. Værelserne er rummelige og moderne, stilfuldt og hyggeligt indrettede. De råder over aircondition, telefon, satellittv, minibar, pengeskab samt badeværelse med toilet og bruser. Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse. Mod betaling af tillæg er det muligt at bestille værelse med udsigt til poolen og et glimt til havet, bag træerne i hotellets frodige have. Øvrige værelser vender ud mod et grønt område bag hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map