Ferievilla for hele familien? Lej en villa på Sardinien

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Har du et ønske om at have et svømmebassin til rådighed kun for dig og din familie? Vil du helst have din egen have, hvor du ikke skal overholde fælles regler for, hvor man må spille musik, eller hvornår man må sidde og nyde det gode selskab på terrassen? Så lej en villa på Sardinien med In-Italia og få det som du vil have det.

Hvis nøgleordene for ferien er selvstændighed og privatliv, så anbefaler vi at leje din egen villa. Denne ferieform er velegnet til at samle en stor familie. Og hvis man rejser det rette antal personer, som svarer til villaens kapacitet, vil den samlede pris pr. næse ofte ikke blive væsentligt højere end de mere traditionelle feriecentre med den fordel at man er mere fri og selvstændig.

Lej en villa på Sardinien

Langt ude i Middelhavet mellem Italien og Spanien, ligger den smukke og forunderlige ø Sardinien. Med nogle af Europas smukkeste, bredeste og længste badestrande, et kuperet og klipperigt indre, og en skare af indbyggere, som er lige så forskellige, som de er imødekommende. Her kan man både dykke i lavtvandede laguner, og udforske spektakulære grotter - eller simpelthen slappe af selskab af dem, man kan li".

Hos In-Italia hjælper vi dig med at finde den helt rigtige villa på Sardinien. Du kan bruge søgefunktionen herover, eller ringe/skrive direkte til os. Så hjælper vores dygtige ferierådgivere dig med dine overvejelser. Alle villaer er nøje udvalgte og kontrolleres jævnligt af In-Italia og vores samarbejdspartnere.

>>> Se også øvrige feriehuse, hotel og ferieboliger på Sardinien her

Udvalgte ferievillaer på Sardinien:

 
search map