Feriebolig i Valledoria på Sardinien

Club Hotel Residence Baiaverde

 
Club Hotel Residence Baiaverde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Club Hotel Residence Baiaverde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Valledoria og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I opholder jer i Sardiniens nordvestligste hjørne mellem Castelsardo og Isola Rossa. Kun ca. 120 meter fra resortet strækker den lange sandstrand sig ud i begge retninger. Resortet er ganske stort og byder både på lejligheder og hotelværelser (vi har dog kun lejlighederne i vores program) og I har alle de faciliteter som I har brug for for at have et dejligt ophold. Afslapning eller aktivferie - det er dig der sætter programmet.

En dag fylde med aktiviteter

Club Hotel Residence Baiaverde er et enkelt resort, der ligger omgivet ef pinjetræer, og rent visuelt er det måske ikke så spændende, men resortet passer godt, hvis du ønsker at have kvalitetstid med familien, nyde solen, bade og frem for alt have lidt liv og aktivitet omkring dig. Dette er ikke et specielt roligt sted, snarere tværtimod. Der er et servicecenter med reception, tv-stue, bar/ishus, restaurant/pizzeria og gratis WiFi.

Det bedste er helt sikkert hvis solbadning er på din dagsplan. Her kan du nemlig tilbringe dagene enten ved poolkanten eller nede på stranden (her kan du vælge mellem den gratis eller betalingsstranden). Ellers kan du tage lange dejlige vandreture ved vandkanten eller en joggingtur om morgenen. Beachvolley er en yndet aktivitet, lige som snorkling, kite-surfing og andre spændende vandaktiviteter.
Ikke lang fra resortet kan du ride eller spille tennis, og vælger du at blive "hjemme" kan du desuden kaste dig ud i bueskydning.

I perioden d. 10. juni til d. 15. september er det underholdningsprogrammer, både dag og aften. Jeres familie kan vælge mellem vandaerobics, pilates, svømmeundervisning og forskellige børneklubber, alt efter humør.
Da du befinder dig i Italien er siestaen og nattesøvnen noget der tages alvorligt, og der afholdes derfor ikke højlydte aktiviteter mellem kl. 14:30 til 16:30 og kl 24:00 til 9:30.

Til Info, priserne for strandservice som er anført under lejeomkostningerne, er for en hel uge. Hvis du ønsker at leje pr. dag, vil der blive opkrævet et andet beløb. Du kan leje cykel på stedet efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om Club Hotel Residence Baiaverde

Her finder du både bar og restaurant.

På området er der bar hvor du kan købe is, restaurant/pizzeria hvis du en dag gerne vil slippe for madlavningen. Der findes også en lille butik, hvor du kan få det mest nødvendige så som hygiejneartikler, strandting, tobak og aviser. Her kan du også leje klapvogn og cykel. Til indkøb af dagligvarer kan du tage til Valledoria, hvor du også finder barer, restaurant, apotek, bank og lidt småbutikker. Valledoria ligger kun et par kilometer væk.

Restauranten/pizzeriaet holder åbent mellem d. 10. juni og d. 15. september, men disse datoer kan variere, og vi bliver desværre ikke informeret om eventuelle ændringer.

Sørg for at komme lidt omkring.

Sardinien er kendt for sine strande, så sørg for at få besøgt nogle af dem, selv om det betyder, at du skal køre en times tid, det er nemlig hele turen værd. For selv om stranden her er god med lyst sand og klart vand, så er det ikke øens smukkeste. Spiagga della Pelosa, der ligger oppe ved Stintino, der også er kendt som "Bondstranden" ligger ca. en time og tyve minutter væk (ca. 76 km). Castelsardo, der ligger sydpå, er et must, og den lille by byder også på et malerisk miljø og er meget charmerende. Nord for dig ligger Isola Rossa med sin lille havn. Her kan du leje en båd og se kysten fra en anden vinkel.

Alghero, ca. 70 km. væk, er også næsten et must og her bør du sætte en halv dag af til at drysse rundt ved den smukke havn og i de charmerende gader. Sørg for at nyde en god frokost i en af byens mange restauranter med udendørsservering. Flyver du til Sardinien, kan du også vælge Alghero som den nærmeste lufthavn, alternativt Olbia.

Typiske ferielejligheder

Der er i alt 92 lejligheder og 44 værelser, som er indrettet i den samme enkle stil. Det som adskiller dem fra hinanden er afstanden til de forskellige faciliteter og til stranden. De lejligheder der hedder Silver ligger længst væk ca. 200-300 meter. Lejlighederne har enten balkon eller udeområde. Prestige er i to plan og har udeområde. Sengelinned og håndklæder skiftes en gang om ugen (om søndagen) men hvis du ønsker et ekstra skift, kan dette ske på forspørgsel og mod merbetaling. Du skal blot henvende dig i receptionen.

OBS! Før den 9/6 og efter den 14/9 finder check in sted mellem kl. 15:30 og 19:30. I perioden 9/6-14/9 er det mellem kl. 17:30 og 22:30. Sen ankomst skal altid meldes i god tid, ellers kan det ikke garanteres, at du kan få din nøgle før dagen efter kl. 10:00. Receptionen er lukket om søndagen før 9/6 og efter 14/9, hvorfor ankomst ikke er mulig netop den dag.

Læs om lejlighederne på Club Hotel Residence Baiaverde

Skjul teksten
 
 
search map