Ferieboliger og hoteller i Valledoria

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selv om Valleforia er en "enkel" by finder du her det meste som du har brug for. Her er banker, apotek, barer, restauranter, madindkøb, benzintakk og en del småbutikker. Vi skriver "enkel" sda byen ikke har en vhrmerende historisk bykerne, selv om selve området for sig er historisk. Valledoria hørte til under byen Logudoro og kom siden til at tilhøre familien Doria fra Genova. Omårdet blev hårdt ramt af pesten og var stort set affolket og det var først i 60'erne at Valledoria blev bygget

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En lang og skøn sandstrand

Byen ligger kun en kilometer fra havet og stranden, er omgivet af bløde bakker og Asinarabugten. Området er meget interessant for havsportsudøvere og solbadere, som kan tilbringe adskillige dage ved vandkanten. Stranden strækker sig fra La Ciaccia og næsten helt op til Isola Rossa. Ønsker du at se kysten fra havsiden kan du leje en gummibåd en dags tid og lægge til hvor du har lyst til at hoppe i bøljerne. Bådene kan lejes flere steder b.l.a. ved Isola Rossa's havn.

Den kendte "Bond-strand" Stintino, det ligger ca. 74 km. væk, er næsten et must. Her får både sjælen og øjet fred og den hvide sand sammen med det krystalklare vand giver et uforglemmeligt minde.

Læs mere om Valledoria

Tag på herlige udflugter

Du er i nærheden af flere af Sardiniens mest elskede steder så som Castelsarde, kun 16,5 km væk, Tager du derimod ca. 18,5 km. nordpå kommer du til Isola Rossa og på vejen dertil passerer du Badesi. Den meget omtalte by, Alghero med sit billedskønne centrum, er kun ca. en times kørsel, alt afhængig af trafikken (ca. 77 km)

Nærmeste lufthavn er Alghero der ligger ca. 74 km væk. Alternativt kan du flyve til Olbia der ligger ca. 109 km væk.

Skjul teksten
 
 
search map