Anmeldelser af La Corte degli Ulivi

 
La Corte degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Corte degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tresnuraghes og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Corte degli Ulivi

Læs personlige anmeldelser af La Corte degli Ulivi som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Corte degli Ulivi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jørgen og familie fra Hammel boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 20. til d. 27. maj 2011.

Dejligt sted med et kompetent værtspar. Rigtig god beliggenhed i forhold til lufthavn og omkringliggende muligheder for strand, natur og by. Et ekstra plus var legepladsen til børnene. Den bør in-italia tage med i deres beskrivelse af stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Jens og Moni fra København N boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 31. august til d. 7. september 2010.

Jeg vil starte med den eneste lille bitte ting som egentlig ikke var et problem, men vi havde bestilt GPS hjemmefra i forbindelse med leje af bilen, og det havde de ikke hos udlejningsstedet Maggiore. Der stod på kvitteringen at det ikke kunne bekræftes at GPS kunne lejes, og vi havde da også taget et kort over Sardinien med. Blot til info at man ikke skal satse al navigering på at man kan få GPS hos udlejningsfirmaet Maggiore. Bortset fra det var det en virkelig flot og ny Fiat 500 (man er vel i Italien) som vi lejede i en uge.

Det lykkedes os med lidt hjælp fra de lokale at finde frem til Tresnuraghes og La Corte degli Ulivi. Tresnuraghes er ikke så stor, så det var ikke svært.

Byen er simpelthen så fantastisk hyggelig og idyllisk og vi var virkelig overvældede som følge af de smukke omgivelser med olivenlunde og et charmerende bakket landskab. Det var simpelthen fantastisk idyllisk og så meget mere end vi havde turde håbe på!

Det par som bestyrer La Corte degli Ulivi var fantastisk søde og meget hjælpsomme. Det var kun kvinden der talte engelsk, men hun var til gengæld utrolig hjælpsom og svarede gladeligt på alle vores spørgsmål om lokalområdet. Dejlige mennesker!

Lejligheden var pæn og ren og vi har ikke en finger at sætte på vores ophold på La Corte degli Ulivi. Virkelig et dejligt ophold.

Sardinien passede perfekt til det ønske om ferie vi havde, idet der var fantastiske omgivelser at slappe af i - enten ved poolen eller på én af de mange smukke strande. Der var nu også masser af muligheder for at udforske øen, og vi kørte f.eks. til Cagliari som jo er en stor by med masser at kigge på.

Vi havde faktisk ingen problemer på turen, og vi havde jo også fået info fra In-italia inden vi tog afsted hvilket var rart.

Vi har været så glade for turen at vi har besluttet os for at vi vil tilbage på et tidspunkt. Sardinien er virkelig et dejligt sted, og vi kan på det kraftigste anbefale stedet hvis man vil have en idyllisk og afstressende ferie som virkelig lader "batterierne" op igen.

Mange hilsner og tak for en suveræn ferie

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne fra Odense boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 12. til d. 17. juli 2010.

Vi er vel hjemme efter en dejlig ferie. Vi var glade for at være to forskellige steder, da det gav et bedre indtryk af øen. Den er jo stor - og langsom at bevæge sig rundt på, når man forlader hovedvejen. Derfor gav de to opholdssteder os mulighed for at opleve en større del af Sardinien:
Tresnuraghes og Villasiumius

Tresnuraghes: Hyggeligt sted i charmerende omgivelser. Stedet er velfungerende med mange fine detaljer. Værtsparret er meget hjælpsomme og serverer dejlig morgenmad helt frem til middag. Tresnuraghes er et godt udgangspunkt for udflugter til gode strande, historiske steder, bjergområder og hyggelige landsbyer - ikke mindst Bosa tæt på. Og er man til vandring, kan denne mulighed nås i bil til Gennargentu-nationalparken.

En lille mangel i småtingsafdelingen: lidt mere komfortable stole at sidde på i lejligheden eller på verandaen. Vi havde kun en udtræksseng, 4 små køkkenstole med ret ryg og et bord- og bænkesæt på verandaen. Vi fik os dog skaffet nogle plastikstole undervejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Klaus og familien boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 10. til d. 12. juli 2010.

Virkelig hyggeligt sted med et venligt værtspar. Lejligheden var pæn og ren og dejlig beliggenhed i olivenlunden. Morgenmaden var også god. Området er utroligt flot og med kort afstand til Bosa og flere dejlige strande. Jeg mener at der burde være vinglas i lejligheden – vi er jo vel i Italien !!? ellers synes jeg ikke at der manglede noget. De kunne tjene mange penge ved at sælge is på stedet så dette burde i foreligge dem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kirsten og familie fra Herning boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 5. til d. 18. juli 2010.

La Corte degli Ulivi er et dejligt sardinsk feriested i en frodig dal på nordvestkysten med et godt italiensk morgenbord. Stedet drives at et sympatisk par, der formår at servicere de mange gæster i de ca. 15 ret nye og rene lejligheder, men der var også blik for de enkelte gæsters behov. Værtinden talte et godt engelsk og hjalp os med turforslag og reservationer. Fx fik vi på hendes foranledning en fantastisk kulinarisk oplevelse på et nærliggende Agriturismo bestående af 7 lokale retter og ingredienser med tilhørende drikkevarer. Det skal dog siges, at specialiteterne mest fik os voksne til at forspise os. Vores børn spiste kun godt af de to lækre pastaretter, og desværre sad vi 4 helt alene en lørdag aften med en ellers ihærdig og talelysten italiensk kvinde, der ikke kunne et ord engelsk.
Absolut et spændende alternativ til de mange ellers billige pizzarestauranter i området, fx den i Tresnuraghes.
På La Corte degli Ulivi fik vi til vores overraskelse flere gange skiftet håndklæder og midtvejs rengjort lejligheden samt nyt sengetøj. Ifm. fodbold WM blev der stillet et stort TV frem i spisestuen, som mange gæster hyggede sig med. Vi brugte også flere gange om dagen dette lyse lokale til kortspil og afslapning, da det simpelthen blev for varmt ved bordet ude foran lejligheden og ved poolen eller på stranden om eftermiddagen.
Tresnuraghes er ikke særlig spændende, men det er til gengæld nærliggende Bosa. Gode spisesteder, cafeer, gadeliv inde i og ved den gamle bydel. Floden og den smukke bjergrige kyst gjorde nedkørselen til Bosa åndeløs selv efter 10 ture derind. Det er generelt en langsom affære at køre bil på Sardinen, hvilket vores børn ofte gjorde os bekendt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorte og familie fra Frederikshavn boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 29. juni til d. 3. juli 2010.

La Corte delli Ullivi var et dejligt sted, hvor der er fred og ro. Lejligheden var en meget fin standard og morgenmaden var ligeledes god. Hvis man er til snorkling, så kontakt PADI divingcenter i Alghero og tag med på en tur, hvor der bydes på fantastiske snorkleoplevelser. Også naturen over vandet er enestående med klipper og grotter, som man kommer meget tæt på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jakob og familie fra Vejle Øst boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 15. til d. 24. juli 2009.

Vi var af sted to voksne og tre børn på 0, 6 og 9 år, og havde 9 fantastiske dage i Tresnuraghes. Stedet er tilpas lille til at der er en meget hyggelig atmosfære. Værterne er usædvanligt venlige og hjælpsomme og der tales fint engelsk. Poolen er ikke verdens største, men vores to drenge på 6 og 9 kunne sagtens have det sjovt i den alligevel. Vi kunne sidde på terrassen og drikke kølig rosévin mens vi holdt øje med drengene i poolen - fantastisk (lejlighed nr. 13)! Lejligheden var pæn, ren og velholdt samt fint udstyret med håndklæder og sengetøj samt vugge. Og de havde endda alle tiders børnestol, vi kunne låne. Der var ikke alt for meget plads i lejligeden, men til gengæld gjorde aircon'en og skodderne den dejlig kølig. Køkkenet var ikke til de store kulinariske udfoldelser. Medbring evt. selv knive, hvis man har brug for andet end smøreknive. Morgenmaden bestod af en dejlig buffet med brød, croissanter, forskellige slags pålæg, nutella, frugt, the, kaffe, juice, yoghurt, æg og et skiftende udvalg af italienske morgenkager/ -desserter. Rengøring samt rene håndklæder og sengetøj midt på vores 9-dages ophold.
Alt fungerede perfekt, der var styr på tingene, og der var meget rent og pænt. Fantastisk udsigt udover olivenmarker med græssende heste og solen der går ned bag oliventræerne. Helt ny legeplads til børnene. Mulighed for at grille. Mulighed for parkering i skyggen under halvtag (5 pladser - ellers i solen). Godt og billigt pizzaria lige i nærheden (4-8 euro for en pizza). Lille fint supermarked med udmærket udvalg og meget lille lokal bager i Tresnuraghes 0,5-1km fra stedet. Flere gode supermarkeder i Bosa. Tresnuraghes er en lille meget autentisk Sardinsk by, hvor der mulighed for at få en is eller en kold øl. I nærheden flere gode strande med mulighed for at bade og snorkle fra sandstrande og fra klippestrande. Mange små fine laguner. Prøv især Spiaggi Compultito. Neptuns grotte i Alghero meget flot. Meget dejlig by. Følte os som Indiana Jones i Nuraghe i Marcomer (og var så absolut de eneste turister!).
Vi kan kun anbefale dette sted.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Rikke fra Odense boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 7. til d. 14. juli 2008.

Vi har været fuldt tilfredse, både med byen, området og opholdsstedet - det hele levede til vore bedste forventninger og mere til, vi er overbeviste om at vi vender tilbage til både sted og område
Et godt tip til Jeres næste gæster vil være en bedre kørselsvejledning til opholdsstedet og så en beskrivelse fra Alghero i stedet for Olbia.Men vi hyggede os dog ved at få nogle lokale fra Tresnuraghes til at hjælpe os på rette vej.

In-Italia's kommentar

Vi har rettet kørselsvejledningen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Poul og familie boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 21. til d. 25. juni 2008.

Ja vi havde 3 dejlige uger på sardinien,selv om vi manlede stemningen fra syd italien men det har jo ikke noget med jer at gøre, jeres steder var som altid gode og passede meget fint til jeres beskrivelse, for første gang I de 10 år vi har rejst I dette pragtfulde land kunne vi ikke finde det første sted vi skulle bo, vi brugte 2 1/2 time med 2 trætte børn på bagsædet på at lede og spørge på det lidt italiensk vi kunne men det resulterede i at de lokale var sikre på vi forstod flydene italiensk så der blev talt hurtigt,det var jo lidt af en opvågning for os at vores italiensk kurser her gav bagslag men det kunne vi så grine af bagefter. det viste sig at kørselsbeskrivelsen var forkert til La Corte degli Ulivi, der står til sidst at vi skulle fortsætt lige ud I det første kryds 100 meter og så vil det komme på højre hånd. Det viste sig at det omtalte kryds var en jernbaneoverskæring, så det burde I måske få rettet samtidig med skiltningen ved indkørslen var meget mangelfuld. Dette må ikke tages som sure opstød men en lille info. Vi glæder os til 3 uger I Italien til næste år da vi er blevet forelsket I dette område og vi har på nogle stæder som I har dernede

In-Italia's kommentar

Vi har rettet kørselsvejledning til Corte degli Ulivi

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Inger fra Højbjerg boede på La Corte degli Ulivi i Tresnuraghes fra d. 13. til d. 20. maj 2008.

Vi har haft en rigtig god tur til Sardinien.
Også takket være den gode hjælp fra jer til at finde et egnet sted.
Meget anbefalelsesværdigt sted.
Tresnuraghes er, ligesom de øvrige byer på denne årstid, byen, der sover. 15 min. kørsel derfra ligger en større by, Bosa. Visse dele af den er billedskøn. Dejlig at slentre rundt i. En borg at besøge, hvis man er til det, en flod og et lille havneområde. Og en god strand. Selve området er særdeles smukt, bjergrigt og grønt. Lejlighedsområdet ligger fuldstændig tyst i en olivenlund. Byggeriet er nyt og oser ikke af gammel charme, men alt fungerer. Vi boede 2 voksne og 2 børn - og der var næsten fyldt op i de andre lejligheder hele tiden. Mest pensionister, men også et par børnefamilier som os. Der er en lille, uopvarmet pool tilknyttet - uden restriktioner! Opholdet er inkl. morgenmad mellem kl. 8 og 12! Det passer vores familie-tempo rigtig godt. Værtsparret er venlige og hjælpsomme og taler lidt engelsk. Vi havde lejet bil i Olbia, hvor vi landede. Det tager et par timer eller lidt mere at køre turen derfra. Der er store muligheder for udflugter - bare at køre i bjergene er smukt. Vi kørte sydpå til Putzu Idu og Tharros, (for de historieinteresserede) og nordpå til Alghero inkl. grottebesøg. Afstandene syner korte, men køreturene tager lang tid i bjergene - og fordrer man ikke har køresyge-tendenser. Mangler man noget at foretage sig på køreturene, kan man tælle nuragher. Hvis man er af sted uden børn er der masser af ture at køre over længere afstande. In-italia hjalp med at finde stedet, der skulle være en lejlighed fra tirs-tirs m. pool. Og har i øvrigt været særdeles hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map