Feriebolig i Tresnuraghes på Sardinien

La Corte degli Ulivi

 
La Corte degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Corte degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tresnuraghes og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Corte degli Ulivi er en lille agriturismo beliggende på skråningerne over den flotte kystvej fra Alghero til Oristano. Der er kun få kilometer til den smukke by Bosa og den fine strand ved Porto Alabe.

Her har et par der stammer fra "kontinentet", som sarderne kalder Italien, valgt at udleve deres drøm om et liv i smukke og rolige omgivelser. Den lille by Tresnuraghes har intet særligt at byde på og er alligevel et godt eksempel på et lille lokalsamfund, hvor alle kender alle og støtter hinanden. Fra naboen får de de gode oste ricotta og pecorino. Ligeledes dyrker de selv deres jord. Det de er nødt til at købe, kommer fortrinsvis fra de andre lokale gårde.

Læs mere om La Corte degli Ulivi

Gårdens jord er - som man kan fornemme fra dens navn - mest dækket af olivenplantager, der vender mod havet. Havet kan ikke ses fra boligerne, men man fornemmer det alligevel i horisonten. Du kan nyde landskabet omkring ejendommen fra den skønne terrasse eller fra svømmebassinets område.

Morgenmaden serveres fra 07.30 til 12.30 - så man kan sove længe med god samvittighed. Det unge ægtepar hjælper gerne med planlægning af jeres udflugter. Som de mange gæster der forelsker sig i et område, kender de provinsen og meget af øen bedre end mange lokale.

Der er 16 pænt indrettede toværelseslejligheder med plads til 2 - 5 personer i hver. Hver lejlighed har selvstændig indgang og terrasse samt satellitfjernsyn og aircondition. De har alle opholdsstue med køkkenhjørne (i opholdsstuen har de største en sovesofa der egner sig bedst til børn), der er soveværelse med dobbeltseng og eventuelt ekstra seng samt badeværelse med toilet og bruser.

Læs om lejlighederne på La Corte degli Ulivi

Skjul teksten
 
 
search map