Anmeldelser af Villa Verde B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Verde B&B

Læs personlige anmeldelser af Villa Verde B&B som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Verde B&B. Foruden vurdering af selve kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Verde B&B

Fin lille bolig, hvor de der har det, nok udlever deres drøm. Værelset var godt og rent. Det som trækker bedømmelsen ned var, at da vi ankom, så sagde værtinde at hun skulle fragte gæster til lufthavnen og ville være tilbage om en time. Vores værelse var da ikke fuldt rengjort, så vi blev bedt om at sætte os ned i haven. Hun dukkede overhovedet ikke op i flere timer. Værelset fik vi af rengøringspigen, men ingen øvrig information ang morgenmad, wi-fi og lignende. Følte os en smule ignoreret.

Anbefaling til kommende gæster

Det var ikke let at finde denne bolig som ligger i en "slags" sommervilla område. Svært at finde butikker og restauranter. Vi tog til sidst rundt med bilen oppe og nede ad bakkerne for at finde en forretning. På et hotel, som havde pizzaria købte vi pizzaer som vi tog til boligen og spiste i gårdhaven der.

Villa Verde B&B
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Verde B&B
Dobbeltværelse (Aries)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map