Hotel / villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Verde B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor på Sydsardinien kun ca. 200 meter fra havet og sandstranden og ca. 1,5 km fra byen Torre delle Stelle, ca. 18 km fra Villasimius og ca. 38 km fra øens hovedby Cagliari.

Flot og frodig have ude, høj komfort og charme inde

Huset er omgivet af en stor have, hvor du finder pool og havemøbler. Indvendigt er der taget kærligt hånd om selv små detaljer, og man har bevaret villaens oprindelige træbjælker, som understøtter taget, hvilket tilfører et element af charme. Komforten er virkelig høj og værelserne er indrettet med møbler af bedste kvalitet.

Læs mere om Villa Verde B&B

Hvem laver maden?

Den sympatiske ejer af villaen, Angela, som taler glimrende engelsk og fransk, arrangerer mod bestilling og betaling på stedet catering bestående af traditionelle, sardiske egnsretter, til dem, der måtte ønske det. Ønsker du at spise ude en aften, så kan du gå ud og spise på et af de tre* spisesteder, der findes i Torre delle Stelle eller køre i retning mod Villasimius eller mod Cagliari, hvor du finder andre restauranter.
* I lavsæsonen er der kun ét spisested, der holder åbent i Torre delle Stelle.

Lej dit værelse på Villa Verde B&B

Huset er stort, rummeligt og imødekommende med cirka 250 m² i et plan. Villaen råder over et stort veludstyret køkken med komfur, hvor Angela og hendes medhjælpere tilbereder morgenmad og de måltider, du ellers måtte ønske dig. Her er desuden en rummelig fælles opholdsstue med antikke møbler, endnu en opholdsstue med spiseplads og derudover de fem soveværelser alle med privat bad. Der er wi-fi til fri afbenyttelse for villaens gæster - vær dog opmærksom på, at hastigheden ikke er lige så høj, som du nok er vant til hjemmefra.

Det er muligt at leje hele huset, og på denne måde få privat adgang til poolen.

Læs om værelserne på Villa Verde B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map