Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Verde B&B

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor på Sydsardinien kun ca. 200 meter fra havet og sandstranden og ca. 1,5 km fra byen Torre delle Stelle, ca. 18 km fra Villasimius og ca. 38 km fra øens hovedby Cagliari.

Flot og frodig have ude, høj komfort og charme inde

Huset er omgivet af en stor have, hvor du finder pool og havemøbler. Indvendigt er der taget kærligt hånd om selv små detaljer, og man har bevaret villaens oprindelige træbjælker, som understøtter taget, hvilket tilfører et element af charme. Komforten er virkelig høj og værelserne er indrettet med møbler af bedste kvalitet.

Hvem laver maden?

Den sympatiske ejer af villaen, Angela, som taler glimrende engelsk og fransk, arrangerer mod bestilling og betaling på stedet catering bestående af traditionelle, sardiske egnsretter, til dem, der måtte ønske det. Ønsker du at spise ude en aften, så kan du gå ud og spise på et af de tre* spisesteder, der findes i Torre delle Stelle eller køre i retning mod Villasimius eller mod Cagliari, hvor du finder andre restauranter.
* I lavsæsonen er der kun ét spisested, der holder åbent i Torre delle Stelle.

Lej dit værelse på Villa Verde B&B

Huset er stort, rummeligt og imødekommende med cirka 250 m² i et plan. Villaen råder over et stort veludstyret køkken med komfur, hvor Angela og hendes medhjælpere tilbereder morgenmad og de måltider, du ellers måtte ønske dig. Her er desuden en rummelig fælles opholdsstue med antikke møbler, endnu en opholdsstue med spiseplads og derudover de fem soveværelser alle med privat bad. Der er wi-fi til fri afbenyttelse for villaens gæster - vær dog opmærksom på, at hastigheden ikke er lige så høj, som du nok er vant til hjemmefra.

Værelserne på Villa Verde B&B

Værelse Junior (inkl. morgenmad)

Værelset Junior er velegnet for de par der rejser med børn. Her er der nemlig to enkeltsenge og en hængende seng, så op til tre børn kan sove her. Værelset råder over eget bad og har indgang fra villaens indre gennemgang.

Værelse Aquarius (inkl. morgenmad)

Værelset er indrettet med klassiske møbler og har direkte udgang til en overdækket terrasse, der vender ud mod poolen. Der er dobbeltseng og aircondition samt loftsventilator, her er wi-fi adgang og naturligvis badeværelse med toilet og bruserkabine med vandmassage.

Værelse Aries (inkl. morgenmad)

Værelset har indgang fra poolområdet. Der er dobbeltseng og aircondition samt loftsventilator, her er wi-fi adgang og naturligvis badeværelse med toilet og bruserkabine med vandmassage..

Værelse Sagitarius (inkl. morgenmad)

Værelset har udsigt til og indgang fra haven. Der er en dobbeltseng samt mulighed for en ekstra opredning i sofaen (fungerer som en helt almindelig seng). Værelset er udstyret med aircondition og loftsventilator, her er desuden wi-fi adgang og naturligvis badeværelse med toilet og bruserkabine med vandmassage.

Værelse Virgo (inkl. morgenmad)

Værelset har udsigt til og indgang fra til haven. Værelset indeholder dobbeltseng, som kan adskilles til to enkeltsenge, hvis ønsket. Værelset er udstyret med aircondition og loftsventilator, her er desuden wi-fi adgang og naturligvis badeværelse med toilet og bruserkabine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Indipendenzia

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Sara

Quartu Sant'Elena, Sardinien

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Populært på Sardinien

search map