Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Sonia

 
Villa Sonia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sonia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre delle Stelle og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når man står på den flotte terrasse og kaster blikket over det krystalklare hav, får man en helt speciel fornemmelse af ro, nydelse og omgivende skønhed.

Terrassen med dens private svømmebassin kan meget vel være det eneste sted man ønsker at opholde sig, hvis man bor her i denne pragtfulde villalejlighed. Gode middage med funklende hvidvin og havudsigt fås ikke meget bedre end her.

Læs mere om Villa Sonia

På etagen over villalejligheden ligger en anden lejlighed som ikke har adgang til svømmebassinet, og som har egen selvstændig indgang.

Villalejlighed med 6 sovepladser:
- Villalejligheden består af en velmøbleret opholdsstue med et kæmpe vinduesparti med havudsigt, tv, spiseplads, køkken med komfur, ovn, mikrobølgeovn, køle- og fryseskab, brødrister, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, yderligere to soveværelser med dobbeltseng, samt badeværelse med toilet og brus.

Der er aircondition i gangen som fordeler til alle soveværelserne. Der er knyttet en privat parkeringsplads til villalejligheden samt grill. Man befinder sig omtrent 800 meter fra stranden og to kilometer fra indkøbsmuligheder.

Skjul teksten
 
 
search map