Anmeldelser af Villa Indipendenzia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Indipendenzia

Læs personlige anmeldelser af Villa Indipendenzia som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Indipendenzia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Sydlige Sardinien smuk og uberørt!

Området syd-øst Cagliari er kuperet, smukt og tyndt befolket. Noget vi sætter stor pris på. Huset lå meget højt oppe med en fantastisk udsigt over bugten ved Torres de Stelle. Men hvad der er vigtigt at vide, er, at vejen op er i meget dårlig stand og meget kringlig og ujævn.

Husets beliggenhed er det, der er det mest fantastiske, standard og indretningen osv er ret lav standard med skandinaviske briller. Og mange skilte er opsat med forskellige formaninger om, hvad man ikke skal gøre - "ikke bruger bolde i poolen," "flyt ikke på urtepotter, osv". Ikke ligefrem så imødekommende.

Men vi er i det store hele tilfredse med vores ophold i området og syntes særlig godt om den nærliggende landsby, Solanta og strandene på Costa Rei.
Carin med familie

Anbefaling til kommende gæster

Se ovenfor og stranden i landsbyen er bestemt ikke den bedste i området. Søg videre mod Costa Rei for eksempel, som vi rigtig godt kunne lide. Den bedste butik i landsbyen er den, som ligger ned til stranden, på en gade ikke langt fra butikken sælges ofte frisk frugt, bare til at svælge i.

Villa Indipendenzia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Indipendenzia
Villa med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Sara

Quartu Sant'Elena, Sardinien

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Anbefalinger til dig

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map